I lager.

Armband HOLI

2 550 kr
1 275 kr


PayPal Logo   Leverans 1-3 dagar.

Vackert stelt armband med stor sten!

Armbandet är utgående och säljs till väldigt förmånligt pris tills lagret är slut.

Armbandet är klassiskt vackert och dessutom skönt att bära. Det kan inte snurra runt då det är lätt oval-format så stenen stannar upprätt på handleden. Armbandet är också lätt att sätta på då det finns ett gångjärn med fjädring på den ena sidan som lätt går igen när du har satt på dig armbandet.

Ädelstenarna är av hög kvalitet med en rejäl infattning så att stenen sitter stadigt. Notera att stenarna kan variera i nyans samt kan ha inre sprickor vilket är helt normalt då stenarna är naturliga. 

Välj din favoritsten bland nio olika stenar; rosenkvarts, onyx, kalcedon, labradorit, tigeröga, regnbågsmånsten, lapis lazuli, akvamarin eller grå månsten. 

Priset varierar med valet av ädelsten.

HOLI är en hel kollektion med flera typer av matchande smycken - Mixa och matcha och skapa din egen look! Se hela kollektionen HÄR.

HOLI är ju en Hinduisk högtid och festival, den kallas för vårfestival eller färgfestival och firas med att man kastar färg på varandra, det symboliseras i kollektionen av nio olika ädelstenar och i två färgpaletter; mjuka pasteller för vår-sommar samt lite mörkare och mustigare toner för höst- vinter. Stenarna är utvalda att matcha med varandra så det är enkelt att blanda produkttyperna för din egen personliga kombination.

Läs mer om Holi -firandet som inspiration till HOLI -kollektionen i bloggen.

Sterlingsilver 925

ca 16 cm i faktisk inre omkrets, mät din handleds omkrets med ett måttband.

16mm Ø på sten samt infattning

Vikt ca 22g 

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!

Hängen med akvamarin, rosenkvarts, kalcedon, tigeröga, grå månsten. regnbågsmånsten. lapis lazuli, labradorit, onyx. Pendant with Aquamarin, rose quartz, chalcedony, tiger eye, grey moonstone, rainbow moonstone, lapis lazuli, labradorite, onyxRingar med akvamarin, rosenkvarts, kalcedon, tigeröga, grå månsten. regnbågsmånsten. lapis lazuli, labradorit, onyx. Rings with Aquamarin, rose quartz, chalcedony, tiger eye, grey moonstone, rainbow moonstone, lapis lazuli, labradorite, onyx