I lager.

Armband HOLI

2 550 kr
1 785 kr


PayPal Logo   Leverans 1-3 dagar.

Vackert stelt armband med stor sten!

Armbandet är utgående och säljs till väldigt förmånligt pris tills lagret är slut.

Armbandet är klassiskt vackert och dessutom skönt att bära. Det kan inte snurra runt då det är lätt oval-format så stenen stannar upprätt på handleden. Armbandet är också lätt att sätta på då det finns ett gångjärn med fjädring på den ena sidan som lätt går igen när du har satt på dig armbandet.

Välj din favoritsten bland nio olika stenar; rosenkvarts, onyx, kalcedon, labradorit, tigeröga, regnbågsmånsten, lapis lazuli, akvamarin eller grå månsten. 

Notera att det kan vara stor variation på stenarnas färger, speciellt gällande för rosenkvarts och för labradoriten, den sistnämnde som skiftar allt från grön, turkos till djup blå färg.

Så snyggt att bära olika typer av smycken med olika stenar - Mixa och matcha och skapa din egen look!

Ädelstenarna är av hög kvalitet och är infattade så att stenen sitter stadigt. Notera att stenarna kan variera i nyans, det är helt naturligt då stenarna är naturliga. Priserna varierar efter priset på ädelstenen.

HOLI är ju en Hinduisk högtid och festival, den kallas för vårfestival eller färgfestival och firas med att man kastar färg på varandra, det symboliseras i kollektionen av nio olika ädelstenar och i två färgpaletter; mjuka pasteller för vår-sommar samt lite mörkare och mustigare toner för höst- vinter. Stenarna är utvalda att matcha med varandra så det är enkelt att blanda produkttyperna för din egen personliga kombination.

Läs mer om Holi -firandet som inspiration till HOLI -kollektionen i bloggen.

Sterlingsilver 925

ca 16 cm i faktisk inre omkrets, mät din handleds omkrets med ett måttband.

16mm Ø på sten samt infattning

Vikt ca 22g 

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!

Hängen med akvamarin, rosenkvarts, kalcedon, tigeröga, grå månsten. regnbågsmånsten. lapis lazuli, labradorit, onyx. Pendant with Aquamarin, rose quartz, chalcedony, tiger eye, grey moonstone, rainbow moonstone, lapis lazuli, labradorite, onyxRingar med akvamarin, rosenkvarts, kalcedon, tigeröga, grå månsten. regnbågsmånsten. lapis lazuli, labradorit, onyx. Rings with Aquamarin, rose quartz, chalcedony, tiger eye, grey moonstone, rainbow moonstone, lapis lazuli, labradorite, onyx