I lager.

Ring HOLI Liten sten

850 kr
PayPal Logo   Leverans 1-3 dagar.

Mixa flera ringar...som smågodis!

Blanda med olika stenar, eller bär två likadana för en större ring, som på bilderna.

Det finns två olika storlekar på ädelsten att välja på och dessa ringar är med den lilla stenen. Det är väldigt vackert att kombinera olika stenar och bära både två och tre ringar tillsammans. Ringbasen är rund så den är väldigt bekväm att bära och finns i tre olika ringstorlekar.

Välj din favoritsten bland nio olika stenar; rosenkvarts, onyx, kalcedon, labradorit, tigeröga, regnbågs-månsten, lapis lazuli, akvamarin eller grå månsten. 

Notera att det kan vara stor variation på stenarnas färger, speciellt gällande för rosenkvarts och för labradoriten, den sistnämnde som skiftar allt från grön, turkos till djup blå färg.

Så snyggt att bära olika typer av smycken med olika stenar - Mixa och matcha och skapa din egen look!

Ädelstenarna är av hög kvalitet och är infattade så att stenen sitter stadigt. Notera att stenarna kan variera i nyans, det är helt naturligt då stenarna är naturliga. Priserna varierar efter priset på ädelstenen.

HOLI är ju en Hinduisk högtid och festival, den kallas för vårfestival eller färgfestival och firas med att man kastar färg på varandra, det symboliseras i kollektionen av nio olika ädelstenar och i två färgpaletter; mjuka pasteller för vår-sommar samt lite mörkare och mustigare toner för höst- vinter. Stenarna är utvalda att matcha med varandra så det är enkelt att blanda produkttyperna för din egen personliga kombination.

Läs mer om Holi -firandet som inspiration till HOLI -kollektionen i bloggen.

Priset gäller för en ring

Sterlingsilver 925

Ringskenans Ø; ca 2,5mm (ringskenan är helt rund)

Liten sten, 13mm Ø på sten samt infattning, (Kan variera lite då varje sten är unik). Vikt ca 7g

Ringstorlekarna varierar något, men skillnaden är marginell.

SMALL ca 16,3-17,2 mm i Ø

MEDIUM ca 17,3-18,2 mm i Ø

LARGE ca 18,3-19 mm i Ø

Vad har jag för ringstorlek?

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!

Hängen med akvamarin, rosenkvarts, kalcedon, tigeröga, grå månsten. regnbågsmånsten. lapis lazuli, labradorit, onyx. Pendant with Aquamarin, rose quartz, chalcedony, tiger eye, grey moonstone, rainbow moonstone, lapis lazuli, labradorite, onyx