Hänge MAMA Medium

1 200 kr

En hyllning till alla kvinnor

Förlagan till detta silverhänge gjordes för över 25 år sedan. Det var en tid av barnafödande och amning och mycket fokus var på bröst. Barnen är i dag stora, och nu kallar vi detta hänge för ”hängbröstet”. Bröst både ger och tar liv så detta vackra hänge är en hyllning till livet, till alla kvinnor och till alla bröst, oavsett form eller storlek. Passar perfekt till vår silverkedja ROUND LINK, som finns i 60 eller 90 cm längd.

Detta är det mindre hängbröstet, vi insåg att en storlek  inte passar alla. Om du vill ha ett större hängsmycke, se Hänge MAMA Large. Kika gärna på MAMA silverring.

MoM of Swededn stödjer Bröstcancerfonden (BRO), inte bara under Oktober månad utan under hela året! När du köper det här MAMA hänge  går 100 Kr till BRO. Varje år får cirka 9 000 kvinnor och 30-40 män i Sverige en bröstcancerdiagnos. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. BRO är intresseorganisationen som driver bröstcancer behandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer!

Gör det till en vana att ta en klämdag!

Sterlingsilver 925; bröstvårta i 18k guld eller sterlingsilver 925

Medium Ø 23mm

Vikt ca 9,3 g 

Kärlek och Omsorg

Säker betalning, fri frakt och fria returer!