Om MoM


 

Marie och Maria (MoM) startade MoM of Sweden 2015.

"Vi älskar stora och tidlösa silversmycken med enkla former och mycket pondus. Smycken använder vi för att uttrycka vilka vi är, vi alla bär dom enligt vår egen smak, stil och personlighet. Samma smycke kan se olika ut på olika människor, precis som samma parfym kan lukta olika på olika människor. Så det handlar egentligen inte om smyckena du bär, det handlar om DIG!"

MoM of Sweden formger smycken till människor, utan hänsyn till kön eller ålder. Inspirationen hämtas från organiska former, ofta med feminina uttryck som ofta återfinns i naturen. 

Formen är tidlös och smyckena är tillverkade för att hålla hela livet ut.

 

FÖRPACKNING

När vi utvecklade paketeringen för våra smycken visste vi att vi ville använda förnybara och återvunnet material. Det behövde också vara starkt nog för att klara av en transport, men också vara en vacker förpackning. 

MoM of Swedens förpackningar är gjorda i Sverige, 90% av pappret är återvunnet och producerat i Europa.VÅR LEVERANTÖR

Våra smycken tillverkas av en leverantör i Indien.  Alla deras ädelstenar är etiskt köpta och rättvisemärkta. Alla som arbetar där har bra arbetsförhållanden och man jobbar med lokal hållbarhet samt rättvisa villkor för arbetarna. För oss är det julafton varje dag som vi får vara i fabriken och arbeta tillsammans med smederna.

 


VAD TYCKER DU?

Smyckena kommer få små repor. För oss är det ett kvitto på att du burit något du älskar ofta. Om det är något annat än det, kontakta oss så att vi kan hjälpa dig. Och om du är glad, berätta det för oss också! 

Vi älskar att få höra era personliga historier varför du tycker om din ring, ditt armband, örhängen eller något av de andra smyckena.

Läs mer om hur du vårdar dina smycken.
VisaKlarna