MoM of Sweden-Passion for big, unique silver jewelry with attitude!
Fast delivery / Free shipping - exchange - return / Safe payments

Nya medlemmar i HOLI-familjen

|13/01, 2023

Nya medlemmar i HOLI-familjen

Utökat Prehnit-familjen med örhängen och två olika hängen.

Prehnit är en otroligt vacker sten och matchar med alla våra ädelstenar i HOLI-familjen. 

Ädelstenarna är av hög kvalitet med en rejäl infattning så att stenen sitter stadigt. Notera att stenarna kan variera i nyans, form, samt ha inre sprickor och bitar av andra mineraler inuti stenen, vilket är helt normalt då stenarna är naturliga.

Det är väldigt vackert att kombinera olika stenar och bära både två och tre ringar tillsammans, gör din egen favorit-kombo. 


Denna säregna och ljuvligt gröna sten, som ser ut som en läcker grön druva, sägs förmedla villkorslös kärlek och helande. Vem vill inte ha en sån på sitt finger? Prehnit upptäcktes första gången på Godahoppsudden i Sydafrika, så det är kanske inte så konstigt att den sägs föra med sig hopp och helande. Om du känner dig låg och ledsen, och inte riktigt vet vad som tynger ditt hjärta, kan Prehnit hjälpa dig förstå. När du väl nått den insikten sägs den också kunna rensa bort det som bekymrar dig, och skapa klarhet och ett lätt sinne. Prehnit hjälper oss leva i harmoni med naturen, och anses kunna visa vägen till djupare insikter om både oss själva och vår omgivning. Den påstås även skänka lugn och skydda oss i en orolig miljö, som en bärare av fred och frid.

Prehnit finns i bl a Sydafrika, Australien, Kina, Skottland och USA.