DARING - Ny stooor silverring!

DARING - Ny stooor silverring!

En unik och kaxig silverring för dig som är vågad och gillar stora iögonfallande ringar! 

Ibland så är designprocessen snabb då jag ofta har gått och funderat på formen innan jag sätter igång med en prototypen. Men den här gången så behövde jag mer tid att fundera, så det har tagit längre tid än vanligt. Jag var tvungen att testa flera varianter på design, till och med en där stenen satt lite på sidan. Det funkade helt enkelt inte då ringen med en så pass stor sten blir tung och vickar åt sidan, och då är den inte bekväm längre. 

Nej, stenen fick bli centrerad, då blev både designen, balansen och formen bättre.

Formen på själva ringbasen hade jag redan bestämt innan. Tycker den är både fin och praktisk. Sen tycker jag att ringen med den stora stenen sitter stadigare med denna formen jämfört med en helt rund ringbas. 

Det finns vissa kriterier förutom formen som är viktig när det gäller smycken. Det måste vara bekvämt, praktiskt och hållbart, dessa kriterier går det inte att nagga på.

Jag testade även med andra stenar men jag var tvungen att ta en stor matt-polerad onyx, ringen blir oslagbar och väldigt kaxig. En superfin kompis till hänget THE DOT. 

Hoppas att ni också tycker om den, jag älskar den!