MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Silverhalsband och hängen


Modell med lång silverkedja och silverhänge med två silverkulor. Model with long silver chain with a big pendant.Moel med ett lång silverhalsband med ojämna öglor. Model with a long silver necklace.Modell med ett långt silverhalsband med svart onyx. Model with a long silver chain and a pendant with black onyx.Lång silverkedja med stort silvehänge. Long silver chain with big silver pendant.

En lång silverkedja bör finnas i varje kvinnas smyckes-garderob!

En lång halskedja har man alltid användning för. Det är så enkelt och snabbt att ändra sin look med att hänga på ett snyggt hänge som passar både klädsel och humör. Jag har tyckt att det har varit svårt att hitta riktigt långa silverkedjor, dvs runt 90cm, därför har vi nu ROUND LINK som är en lite grövre kedja och finns i rvå längder, 60cm samt 90cm,.

Nu har vi också två nykomlingar; ROLO LINK  som är en tunnare silverkedja, den passar till lite mindre och lättare silver-hängen som HOLI eller det minsta MAMA-hänget. Sen har vi även CABLE LINK som är en lite tunnare och lättare variant av ROUND LINK. De två sistnämnda finns i tre längder; 42, 60 och 90 cm.

Du kan hitta sååå många varianter med våra långa silverkedjor och silver+hängen, eller gör dina egna favoritkombinationer med hängen och berlocker du redan har.

Halsbandet tros vara en av dom äldsta typen av dekorationerna som vi människor smyckades med, inte så överraskande.

Vilken längd passar dig? Modellen nedan är ca 165cm lång.


Tre olika längder av silverkedjor. Three various lengths of silver chains.