Ringar

Stora unika silverringar med tidlös form och MYCKET pondus!

Signifikant för MoM of Sweden är våra stora silverringar. 

Det är inte alla som känner sig bekväma att bära ett stort smycke då det känns som man sticker ut från mängden. Just därför är våra kärnkunder, dvs dom som återkommer,  kvinnor, oftast mitt i livet som vet vad dom tycker om och vet vad dom vill ha och stolt bär ett större iögonfallande smycke. Dessa kvinnor bryr sig inte så mycket om vad andra tycker och tänker och drivs mer av sin eget tycke och smak. Naturligtvis finns den säkerheten och attityden hos yngre kvinnor, men är mer vanlig hos äldre.

Att tänka på när du köper stora tunga ringar.

Vi lägger mycket tid på att forma ringen så den ska kännas bekväm att bära. Ringbasen är i regel lite bredare och det kan vara att du behöver ta en halv storlek större än du brukar. Det är viktigt att du väljer en storlek som sitter bra, gärna lite tight, annars kan en stor ring "åka" omkring på fingret och det är inte bekvämt. Hos oss har du fri frakt, så passar inte storleken så hör du av dig så ordnar vi det. Är du osäker på din ringstorlek? Kika på vår storleksguide. Jag får ofta höra från många kvinnor att dom inte tror sig passa i stora ringar. Men det är en vanesak och många hör av sig och är jättenöjda med sin stora ring men det kan ta någon vecka att vänja sig.

Med ringar i silver så kan du kosta på dig att äga några favoriter att byta emellan, silversmycken kostar inte skjortan och så funkar dom till allt och alla tillfällen.

Många av våra ringar passar både män och kvinnor, är unisex helt enkelt och så klart har vi ringar i stora storlekar också, dom flesta ringarna går att få upp till storlek 21,5.


Bär en eller fler ringar- LESS is MORE eller MORE is MORE!

Kvinna med stora silverringar på alla fingrarna. woman with big silver rings on all her fingers

Tanken med våra smycken är att du kan mixa och matcha även om det inte är set. Vi tycker stilen på våra smycken är sammanhållande så allt fungerar och matchar att bära tillsammans.

Om du tycker om stora ringar OCH att ha matchande smycken, dvs set, så har vi CLAW för dig. Det finns både stora ringar, olika örhängen och armband i samma smyckeskollektion.

CLAW finns med fyra olika stenar; ljusrosa rosenkvartsen, glitrande kristallkvartsen, mystiska rökkvartsen samt den helt svarta onyxen.

Hoppas du har en favorit!

matchande smycken. matching jewellery