Ringar - Stora silverringar

Stor silverring med svart onyx, svart som lakrits. Big silverring with black onyx, black as licoricesStor svart ring med svart onyx. Big silver ring with black onyx.Stor silverring med oxiderade kupor, matchande örhängen. Big silver ring with oxidised cups, matching earrings. Stor mammaring i silver. Big mama ring in silver.


Stora unika silverringar med tidlös form och MYCKET attityd!

Silverringar av sterling silver att bära hela livet. Designer är unik och ädelstenarna som vi använder är; rosenkvarts, kristallkvarts, rökkvarts, onyx, labradorit och tigeröga. Inspirationen hämtas från naturen, arkitektur och i möten med människor. Signifikant för MoM of Sweden är våra stora silverringar!Hand med två stora silverringar med onyx. Hand with two big silver rings with onyx
Två stora silverringar med rosenkvarts. Two big silver rings with rose quartz
Hand med slät silverring på tummen. Hand with a silver ring on the thumb.
Stor oxiderad silverring. Big oxidised silver ring


Att tänka på när du köper stora tunga ringar

Vi lägger mycket tid på att forma ringen så den ska kännas bekväm att bära. Ringbasen är i regel lite bredare och det kan vara att du behöver ta en halv storlek större än du brukar. Det är viktigt att du väljer en storlek som sitter bra, gärna lite tight, annars kan en stor tung ring "åka" omkring på fingret och det är inte bekvämt. 

Hos oss har du fri frakt, så passar inte storleken så hör du av dig så ordnar vi det. Är du osäker på din ringstorlek? Kika på vår storleksguide. Jag får ofta höra från många kvinnor att dom inte tror sig passa i stora ringar. Men det är en vanesak och många hör av sig och är jättenöjda med sin stora ring men räkna med att det kan ta någon vecka att vänja sig.

Med ringar i silver så kan du kosta på dig att äga några favoriter att byta emellan, silversmycken kostar inte skjortan och så funkar dom till allt och alla tillfällen.

Många av våra ringar passar både män och kvinnor, är unisex helt enkelt och så klart har vi i stora ringstorlekar också, dom flesta ringarna går att få upp till storlek 22. Vill du ha större ringar så kan vi ordna det med men det kan ta upp till 6-8 veckor.

MIXA OCH MATCHA

Tanken med våra smycken är att du kan mixa och matcha även om det inte är set. Vi tycker stilen på våra smycken är sammanhållande så allt fungerar och matchar att bära tillsammans.

Om du tycker om stora ringar OCH att ha matchande smycken, dvs smyckes-set, så har vi CLAW för dig. Det finns både stora ringar, olika örhängen och armband i CLAW smyckes-kollektion.

CLAW finns med fyra olika stenar; ljusrosa rosenkvartsen, glittrande kristallkvartsen, den helt svarta onyxen.samt den mystiska rökkvartsen samt Se nedan.

Hoppas du hittar din favorit!

Matchande smyckes-set med rosenkvarts. Matching jewellery set with rose quartzMatchande smyckes-set med bergskristall. Matching jewellery set with crystal quartzMatchande smyckes-set med onyx. Matching jewellery set with onyxMatchande smyckes-set med rökkvarts. Matching jewellery set with smokey quartz


Händer med stora ringar med stora stenar. Hands with big rings with big stones