Ringar - Stora silverringar

Händer med stora ringar med stora stenar. Hands with big rings with big stones

Stora unika silverringar med tidlös form och MYCKET attityd!

Silverringar av sterling silver att bära hela livet. Designer är unik och ädelstenarna som vi använder är; rosenkvarts, kristallkvarts, rökkvarts, onyx, labradorit och tigeröga. Inspirationen hämtas från naturen, arkitektur och i möten med människor. Signifikant för MoM of Sweden är våra stora silverringar!


Att tänka på när du köper stora tunga ringar

Vi lägger mycket tid på att forma ringen så den ska kännas bekväm att bära. Ringbasen är i regel lite bredare och det kan vara att du behöver ta en halv storlek större än du brukar. Det är viktigt att du väljer en storlek som sitter bra, gärna lite tight, annars kan en stor tung ring "åka" omkring på fingret och det är inte bekvämt. 

Hos oss har du fri frakt, så passar inte storleken så hör du av dig så ordnar vi det. Är du osäker på din ringstorlek? Kika på vår storleksguide. Jag får ofta höra från många kvinnor att dom inte tror sig passa i stora ringar. Men det är en vanesak och många hör av sig och är jättenöjda med sin stora ring men räkna med att det kan ta någon vecka att vänja sig.

Med ringar i silver så kan du kosta på dig att äga några favoriter att byta emellan, silversmycken kostar inte skjortan och så funkar dom till allt och alla tillfällen.

Många av våra ringar passar både män och kvinnor, är unisex helt enkelt och så klart har vi ringar i stora storlekar också, dom flesta ringarna går att få upp till storlek 21,5.

MIXA OCH MATCHA

Tanken med våra smycken är att du kan mixa och matcha även om det inte är set. Vi tycker stilen på våra smycken är sammanhållande så allt fungerar och matchar att bära tillsammans.

Om du tycker om stora ringar OCH att ha matchande smycken, dvs smyckesset, så har vi CLAW för dig. Det finns både stora ringar, olika örhängen och armband i CLAW smyckeskollektion.

CLAW finns med fyra olika stenar; ljusrosa rosenkvartsen, glitrande kristallkvartsen, mystiska rökkvartsen samt den helt svarta onyxen. Se nedan.

Hoppas du hittar din favorit!

CLAW smyckesset, välj mellan kristallkvarts, rökkvarts, onyx eller rosenkvarts. CLAW jewellery set, choose crystal quartz, smokey quartz, onyx or rose quartz.