MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Ringar - Stora unika silverringar

Stor silverring med svart onyx, svart som lakrits. Big silverring with black onyx, black as licorices
Stor svart ring med svart onyx. Big silver ring with black onyx.
Stor silverring med oxiderade kupor, matchande örhängen. Big silver ring with oxidised cups, matching earrings.
Stor mammaring i silver. Big mama ring in silver.

Stora unika silverringar med tidlös form och MYCKET attityd!

Silverringar av sterling silver att bära hela livet. Designen är unik och ädelstenarna som vi använder är naturliga. Inspirationen hämtas från naturen, arkitektur och i möten med människor. Signifikant för MoM of Sweden är våra stora silverringar!

Att tänka på när du köper stora tunga ringar

Vi lägger mycket tid på att forma ringen så den ska kännas bekväm att bära. Ringbasen är i regel lite bredare och det kan vara att du behöver ta en halv storlek större än du brukar. Det är viktigt att du väljer en storlek som sitter bra, gärna lite tight, annars kan en stor tung ring "åka" omkring på fingret och det är inte bekvämt. 

Hos oss har du fri frakt, så passar inte storleken så hör du av dig så ordnar vi det. Är du osäker på din ringstorlek? Kika på vår storleksguide

Jag får ofta höra från många kvinnor att dom inte tror sig passa i stora ringar. Men det är en vanesak och många hör av sig och är jättenöjda med sin stora ring men räkna med att det kan ta någon vecka att vänja sig, sen vill du inte gå tillbaka till små och smala ringar;)

Med ringar i silver så kan du kosta på dig att äga några favoriter att byta emellan, silverringar kostar inte skjortan och så funkar dom till allt och alla tillfällen.

Många av våra ringar passar både män och kvinnor, är unisex helt enkelt och så klart har vi i stora ringstorlekar också, dom flesta ringarna går att få upp till storlek 22. Vill du ha större ringar så kan vi ordna det med men det kan ta upp till 6-8 veckor.


Hand med två stora silverringar med onyx. Hand with two big silver rings with onyx
Två stora silverringar med rosenkvarts. Two big silver rings with rose quartz
Hand med slät silverring på tummen. Hand with a silver ring on the thumb.
Stor oxiderad silverring. Big oxidised silver ring


Ringar för stora knogar!

Det är så ofta jag stöter på kvinnor som har svårt att hitta ringar som passar för händer där fingerlederna blivit förstorade. Den vanligaste orsaken till förstorade fingerleder och knogar är artros och ledgångsreumatism.

Ringarna som du tidigare kunnat bära går helt enkelt inte över fingrarnas leder. Det är jättetrist och många upplever att det känns så tråkigt att inte kunna använda ringar alls.

Stora och tunga ringar måste dessutom sitta åt för att inte åka fram och tillbaka på fingret. Har man då lite större knogar så är det omöjligt att hitta en ring som sitter åt, då går den inte ens över knogen och gör den det så sitter den åt för löst och åker fram och tillbaka.

Det är ett återkommande problem som vi har en lösning på.

Vi har några modeller av stora silverringar som är formgivna för att kunna gå över just den större leden på fingrarna, vår egen design och supersmart tycker vi själva men vi har varit dåliga på att berätta om detta. Du kan se vilka modeller det gäller nedan.

Med vår smarta design så krävs det dock en särskild teknik för att få ringen över knogen, så att den sitter på ordentligt.

Här nedanför så ser du tekniken hur du trär ringen på fingret om du har större fingerleder. På den högre bilden så ser du vilka ringmodeller som är formgivna med den funktionen.

Längre ner på sidan finns även en kort video som visar hur ringarna ska träs på fingret.


Silverringar för stora knogar. Instruktion hur du sätter på ringen
Stora silverringar med unik design som passar fingrar med stora knogar


Har du en för stor ring?

Har du ringar i lådan du inte använder för att dom är för stora? Då kan din ring funka igen om du sätter en "låsring" ovanför din för stora ring. Vi har en vacker, helt slät och rund silverring som heter RING RING. Du kan förstås använda den som den är, men det är alldeles perfekt som låsring! Du väljer din normala storlek så att ringen sitter lagom hårt och det räcker för att hålla din för stora ring på plats. Dessutom är den jättesnygg i kombination med andra ringar. Den är jättesnygg och funkar till handens alla fingrar, tom som tumring. Många använder den som förlovnings och vigselring. Silverringen RING RING finns i väldigt många storlekar, små som stora och är gedigen i solid silver.

Släta och helt runda silverringar i många storlekar. This silver rings in many sizes.
En slät rund silverring på tummen, tumring. A Thin silver ring on the thumb.
Man och kvinna med samma släta förlovningsringar. Man and woman with the same engagement rings in silver
Tre släta runda silverringar tillsammans. Three silver rings together
MIXA OCH MATCHA

Tanken med våra smycken är att du kan mixa och matcha även om det inte är set. Vi tycker stilen på våra smycken är sammanhållande så allt fungerar och matchar att bära tillsammans.

Om du tycker om stora ringar OCH att ha matchande smycken, dvs smyckes-set, så har vi CLAW -kollektionen för dig. Det finns både stora ringar, olika örhängen och armband i CLAW smyckes-kollektion.

CLAW finns med fyra olika stenar; ljusrosa rosenkvartsen, glittrande kristallkvartsen, den helt svarta onyxen.samt den mystiska rökkvartsen samt Se nedan.

Hoppas du hittar din favorit!

Matchande smyckes-set med rosenkvarts. Matching jewellery set with rose quartz
Matchande smyckes-set med bergskristall. Matching jewellery set with crystal quartz
Matchande smyckes-set med onyx. Matching jewellery set with onyx
Matchande smyckes-set med rökkvarts. Matching jewellery set with smokey quartz


Händer med stora ringar med stora stenar. Hands with big rings with big stones