CLAW Kollektionen

Silversmycken med stora stenar av rosenkvarts, rökkvarts, bergskristall och svart onyx. Silver jewellery with big stones of rose quartz, smokey quartz, crystal quartz and black onyx.

För dig som gillar att matcha med smycken!

Om du gillar att ha set och matcha med ringar och örhängen, då är CLAW kollektionen perfekt för dig!

Det är också den perfekta examenpresenten då du kan börja med att köpa ett smycke och komplettera med flera senare.

CLAW finns med fyra olika vackra stenar; rosenkvarts, rökkvarts, onyx och kristallkvarts. Alla utom onyxstenen är slipade med facettslipning så att stenens färg och inre struktur framhävs, samt glittrar vackert i ljuset. Onyxen är mattslipad och liknar lakrits. Onyxstenen på ringen är dessutom lös så du kan snurra runt och leka med den, en stressring helt enkelt;)

Alla stenar, eller halvädelstenar som dom ibland kallas har olika egenskaper och betydelser. Mer om dessa kan du läsa på sidan Om stenar.

Smyckesset i silver med rosenkvarts. Jewelry set in silver with rose quartz.Silverring och örhängen med rosenkvarts.Silver ring and earrings with rose quartz.

Här ett smyckes-set med rosenkvarts där man kan se de naturliga rosa färgskiftningarna, vilket adderar ett värde till utseendet.

Smyckesset i silver med bergskristall. Jewelry set in silver with crystal quartz.Stor Silverring med bergskristall. Big silver ring with crystal quartz.

Här ett smyckes-set med bergskristall, eller kristallkvarts som den också kallas. Den glittrar otroligt vackert i solljuset.

Smyckesset i silver med rökkvarts. Jewelry set in silver with smokey quartz.Smyckesset i silver med rökkvarts. Jewelry set in silver with smokey quartz.

Här ett smyckes-set med vacker rökkvarts. Den kan också skifta i olika nyanser, precis som rosenkvartsen. Rökkvartsen skiftar från ljus till mörka nyanser av brunt.

Smyckesset i silver med onyx. Jewelry set in silver with onyx.Silverörhängen med mattslipad onyx. Silver earrings with mat polished onyx.


Här ett coolt smyckes-set med svart onyx som är mattpolerad så den ser ut som lakrits. Onyxen är inte facettslipad som de andra tre CLAW-varianterna, utan slät. Onyxstenen i ringen är lös så den har en exttrafunktion som en stressring;)