MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

CLAW Kollektionen, unik med vackra stenar

Smyckes-set med rosenkvarts. Jewellery set with rose quartz
Smyckes-set med rökkvarts. Jewellery set with smokey quartz
Smyckes-set med bergskristall. Jewellery set with crystal quartz
Smyckes-set med svart onyx. Jewellery set with onyx


För dig som gillar att matcha med smycken!

Om du gillar att ha set och matcha med ringar och örhängen, då är CLAW kollektionen perfekt för dig!

CLAW-kollektionen finns med fyra olika vackra stenar; rosenkvarts, rökkvarts, onyx och kristallkvarts. Alla utom onyxstenen är slipade med facettslipning så att stenens färg och inre struktur framhävs, samt glittrar vackert i ljuset. Onyxen är mattslipad och liknar lakrits. Onyxstenen på ringen är dessutom lös så du kan snurra runt och leka med den, en stressring helt enkelt;)

Notera att stenarna är naturliga och kan därför variera i nyans, speciellt rosenkvartsen och rökkvartsen som kan variera från ljusare färgtoner till mörka.

Det är också den perfekta julklappen, födelsedagspresenten eller examenspresenten då du kan börja med att köpa ett smycke och komplettera med flera senare.

Det snygga och stora silverarmbandet TUX matchar också fint  med CLAW-kollektionen. 


CLAW- serien med rosenkvarts, smycken som gör skillnad!

MoM of Sweden stödjer Bröstcancerförbundet, inte bara under Oktober, utan hela året #alltidrosa. När du köper CLAW-smycken med rosenkvarts så donerar vi för varje sålt smycke. Läs mer om samarbetet här. Om du vill veta hur mycket vi donerar per sålt smycke, se mer detaljer på varje produktsida.

Alla stenar, eller halvädelstenar som dom ibland kallas har olika egenskaper och betydelser. Mer om dessa kan du läsa på sidan Om stenar.

Smyckesset i silver med rosenkvarts. Jewelry set in silver with rose quartz.
Silverringar med rosenkvarts i olika nyanser. Silver rings with rose quartz in various nuances.Silverringar med rosenkvarts i olika nyanser. silver rings with rose quartz in various pink nuances


Här med rosenkvarts där man kan se de naturliga rosa färgskiftningarna, vilket adderar ett värde till utseendet då alla stenar är olika.

Smyckesset i silver med bergskristall. Jewelry set in silver with crystal quartz.
Stor Silverring med bergskristall. Big silver ring with crystal quartz.
Två silverringar, en med rosenkvarts och en med bergskristall. Two silver rings, one with rose quartz and one with crystal quartz.Två silverringar med bergskristall. Two silver rings with crystal quartz.


Här med bergskristall, eller kristallkvarts som den också kallas. Den glittrar otroligt vackert i solljuset, som en discoboll.

Smyckesset i silver med rökkvarts. Jewelry set in silver with smokey quartz.
Smyckesset i silver med rökkvarts. Jewelry set in silver with smokey quartz.
Två silverringar med rökkvarts i olika nyanser. Two silver rings with smokey quartz in various nuancesSilverring och armband med rökkvarts. Silver ring and bracelet with smokey quartz.


Här med vacker rökkvarts. Den kan också skifta i olika nyanser, precis som rosenkvartsen. Rökkvartsen skiftar från ljus till mörka nyanser av brunt.

Smyckesset i silver med onyx. Jewelry set in silver with onyx.
Silverörhängen med mattslipad onyx. Silver earrings with mat polished onyx.
Silverring och örhänge med svart onyx. Silver ring and earring with black onyxSilverring med svart onyx. Silver ring with black onyx.Här med svart onyx som är matt-polerad så att den ser ut som lakrits. Onyxen är inte facett-slipad som de andra tre CLAW-varianterna, utan slät. Onyxstenen i ringen är lös så den har en extrafunktion, som en stressring;)