MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Silverarmband med variation

Två silverarmband, en vacker kombination av ett ledat och ett stelt armband. Two silver bracelets together, a beautiful combination.
Två stora silverarmband med mjuka 70-talsformer. Two big silver bracelet with soft shapes, inspired by the 70s.Ett silverarmband för varje dag i veckan!

Jag bara älskar att bära armband. Ett bra exempel är EVERYDAY, det släta enkla armbandet som jag gjorde första gången för 26 år sedan. Jag har burit det varje dag sedan dess, därav namnet. Det är tidlöst och det åldras vackert tillsammans med mig. Armbandet har en härlig tyngd då det är silver rakt igenom, så snyggt att bära tillsammans med vilket annat armband som helst. Det passar till allt och alla. Finns i tre storlekar då många män också gillar det armbandet, unisex helt enkelt.

Sen har vi ett supersmart armband; SHORT LINK, en härlig länk med olika stora länkar. Det smarta är att du kan sätta ihop armbandet med LONG LINK halsband, för både att förlänga halsbandet men du kan också göra dina egna former, smart!

Nytt i sortimentet är BONE, också med en härlig tyngd och snygg unik design. Snyggt att kombinera med EVERYDAY!

Vi har flera andra modeller att välja på, vill du ha ett större, kaxigare och mer iögonfallande armband, då kan du välja POP eller LOOP. Bägge inspirerade av 60 och 70-talets mjuka former.

Föredrar du en råare variant, en blandning av läder och silver? Då är WAVE och WALKOVER perfekt för dig, bägge är lite större och kraftigare armband än dom som generellt finns på marknaden. Läderarmbanden är natur-garvade förstås!

Hoppas du gillar något av våra armband!

Två armband med läder, svart eller brunt med häftig silverlänk. Two bracelets with leather bracelets, brown or black and a silver detail.