MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Silverörhängen, ett stort urvalKlassiska tidlösa silverörhängen passar alltid. 

Örhängen kan man verkligen använda varje dag, det är liksom pricken över i:et!

Många gillar att bära matchande set, då har vi CLAW kollektionen som är perfekt, se här samt bilden ovan.

Vi har utvecklad ett örhänge som heter BODY som verkligen är en kropp för olika hängen som man enkelt hänger på för en snabb förändring. Du kan då enkelt variera eftersom du kan bära BODY själv, som är ett superfint vardagsörhänge. Både smart och vackert! Läs mer om BODY här.

När vi har formgett våra örhängen så har vi tänkt på vikten. Örhängen får inte vara så tunga så att dom tynger ner örsnibben. Men vi har också en snurrebus som är lite större och bär samt fördelar vikten så att inte örhänget tynger ner och tänjer ut hålet i örsnibben, se nedan. Läs mer om vår smarta snurrebus nedan.

En större snurrebus, tänk att ett sån liten detalj kan göra så stor skillnad!

Vad är egentligen en snurrebus? Jag talar om örstiftet, eller "ploppen" som många kallar den.

Det finns flera varianter av snurrebus och den vanligaste modellen som är ganska små till storleken används för det mesta i handeln. Dom funkar jättebra till lite lättare örhängen och håller örhänget på plats. Vi använder dom också till våra lättare örhängen, självklart i silver. 

Men, för lite tyngre och större örhängen så rekommenderar vi en större snurrebus med en platta som kan hålla vikten av örhänget bakom örsnibben så örhänget inte tippar fram, så mycket snyggare eller hur? Dessutom så bär dom vikten bättre så att inte hålet töjs ut, bra va?

När du köper de tyngre örhängena hos oss så får du alltid den större varianten av snurrebus.

Nedan på den vänstra bilden ser du hur örhänget hålls uppe med hjälp av den större varianten av snurrebus och till höger med den lilla varianten då också örhänget tippar framåt.


Silverörhängen med olika varianter av snurrebus. Silver earrings with various backings.Olika varianter av snurrebus. Various backings for earrings


SISTER örhängen, en hyllning till systerskapet.

närbild på silverörhängen med olika design. close up with several silver earrings with various designs.