MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

|20/12, 2022

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Tusen tack till er alla!

Det har varit ett tufft år med en tydlig nedgång mot förra året, vilket är helt normalt med tanke på läget i världen med krig i vår närhet, svältkatastrofer, galen inflation, stigande räntor och höga elpriser, ett riktigt skitår helt enkelt. Jag förstår verkligen om man inte prioriterar smycken i dessa bistra tider.

Det har ända varit positiva saker som har hänt. Vi har spenderat mucket tid med barn och barnbarn. Jag åkte till Indien med vår äldsta dotter och det var en härlig resa och jag producerade massor med nyheter hos våra två producenter där. Vi har lanserat ett par nyheter redan men det mesta kommer att lanseras under det kommande året. 

Vi har bara varit med på ett enda event i år och det var designmarknaden i Göteborg, det var så himla skoj att träffa både nya och "gamla" kunder. Jag lovar bättring för nästa år då vi ska försöka vara med i Stockholm då jag fått många frågor från er som bor där. Vi har haft väldigt många kundbesök i vårt hem på Österlen, jättekul tycker vi och vill du komma till oss så hör bara av dig så bokar vi dag och tid. Varmt välkommen.

Nu har vi över 11,000 följare på Instagram och snart 4,000 på Facebook, STORT TACK för ert stöd, engagemang, fina mejl och meddelanden och att ni uppskattar och gillar våra smycken, det värmer verkligen. Det ger mig så mycket energi och motivation.

Jag hoppas att ni får ett fantastiskt 2023 med både lycka och framgång och att ni fortsätter hänga med oss.

God Jul och Gott nytt år till er alla!

Många julkramar, Marie

Jag är så glad över den fina pepparkakan jag fick av en väldigt kreativ och fin vän, visst är den vacker?! Stort tack Lena B.S.!

Nyårskarameller

Här kommer lite tips på läckra silversmycken till nyårsfesten!

CLAW-kollektionen, det perfekta party-blinget! Passa på då vi kör 20% rabatt på hela kollektionen t.o.m. 31 december 2022.

Med HOLI-kollektionen kan du mixa & matcha din egen partymix. Du kan bära en, två eller tre ringar för en maffigare party-mix. Matchande halsband, örhängen och armband fins.

Våra ny stora silverörhängen ROWAN passar såväl till vardags som till fest. De rör sig vackert då de är ledade.