MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

POP Silverörhängen, äntligen här!

|20/01, 2023

POP Silverörhängen, äntligen här!

Många av er har efterfrågat större örhängen, och det lyssnar vi på så klart! 

Det här stora häftiga silverörhänget är formgivet för att passa bästa kompisarna POP silverarmband och POP silverbrosch. 

POP silverörhängen är tillverkade av sterling silver och den övre runda delen har en matt finish som är en fin kontrast till resten av örhänget, precis som både armbandet och broschen. 

De är lätta att bära, smidiga och har en elegant design som passar till alla tillfällen. Hoppas att du gillar örhängena!


Designprocessen för att formge ett nytt smycke är ibland väldigt lång, så var fallet när jag utvecklade POP armband. Ett större armband som POP måste sitta skönt på handleden, annars använder man det inte. Jag gjorde flera modeller, först i papper, sedan i mässing, som är en billigare metall att testa med. Till slut så kom formen OCH att det var bekvämt att bära, först då var jag nöjd.

Det var lättare med POP örhängen, formen fanns redan på POP armband och då det räckte med en enkel skiss.


Inspirationen till POP är hämtat från 60-talets fantastiska former, speciellt inspirerad av en av mina favoritdesignerns; Verner Panton! Jag älskar de mjuka kurvorna i hans formspråk. Kika på de häftiga kurvorna nedan.