EVENT

(Only available in Swedish but all events will be posted on Instagram and Facebook)

Det är så fantastiskt roligt att ha en webbutik men det är så trist att aldrig få träffa er!

Därför har vi hittat ett bra sätt att träffas via olika evenemang, allt från pop-up's till marknader. Då får vi tillfälle att höra vad ni tycker om våra produkter och vi älskar att få feedback!

Nedan finns en översikt när och var vi kommer att delta i olika evenemang de kommande månaderna. 

Översikten kommer att  uppdateras löpande och alla event kommer att postas i MoM of Sweden's nyhetsbrev samt på sociala medier; Instagram och Facebook. Följ oss gärna om du inte vill missa något!


Först ut är Ölands Skördefest! 

Vi har blivit inbjudna att gästa Paradisverkstaden under Skördefesten, sååå kul! Den går av stapeln från den 27-30 september och vi kommer att vara där från den 27 men vi stannar endast till den 29 september. Här kan du känna, klämma, prova och köpa alla våra smycken. Jättekul om ni kan komma förbi och missa för allt i världen inte Konstnatten, då det är öppet till 24:00. Paradisverkstaden har fantastisk kermik, men även en hel del annan inredning och är verkligen värd en visit! VÄLKOMNA!

Här hittar ni hela programmet för Ölands Skördefest!

Mikaeli Marknad på Fredriksdal 

Söndagen den 30 september hittar ni oss i Helsingborg, på Fredriksdal och Mikaeli marknad. Det är ju Helsingborgs egen skördefest! Det är första gången vi är med och det ser vi verkligen fram emot! Välkomna!

Här hittar ni hela programmet för Mikaeli marknad!

Julmarknad på Spritfabriken i Ödåkra

24-25 november 12-18 är vi med på en härlig julmarknad med många andra roliga utställare i den nyrenoverade gamla spritfabriken!

Designmarknad A l London I Göteborg

23-25 november är vi i Göteborg!!! återkommer med mer detaljer.

POP-UP i Stockholm

Vi planerar två olika event i Stockholm i slutet av november samt i början av december, mer information kommer...