MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

JULKLAPP och NYÅRSTIPS, och TACK!

|22/12, 2023

JULKLAPP och NYÅRSTIPS, och TACK!

Vi önskar er en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Tacksam, ja det är så jag känner mig! 

Tusen tack till alla ni fina som har handlat våra silversmycken under året! Ert stöd betyder så mycket. Det har varit ett tufft år för de flesta, så även för oss.  Jag känner mig ändå hoppfull då jag ser ett stort intresse för MoM här i sociala medier, vi har nästan 15 000 följare på Instagram och lite över 4 000 följare på Facebook. Stort tack för att ni följer, gillar och kommenterar, det värmer. Dela gärna och tagga era vänner.

Det har varit ett hektiskt år för oss här hemma med ombyggnad av ett stall som vi har integrerat till boyta. Nu är vi äntligen klara och det blev så himla bra då vi kan bo på ett plan och endast ha gästrum på ovanvåningen. Min man blev galen då han i slog i huvudet i princip varje dag i det lutande snedtaket på övervåningen. Så är det att vara nästan 2m lång:)

Nu ska vi varva ner och fira Jul med barn och barnbarn, slappa, äta gott och spela massor med spel. Det ska bli både kul och skönt. 

Nu önskar vi er en härlig jul med nära och kära och ett riktigt fantastiskt 2024, utan konflikter och hemska krig!

Varma julkramar, Marie & Mikael

JULKLAPP OCH NYÅRSSTIPS

Vi älskar hårda paket och bling bling!

Vi tycker så klart att ett tidlöst silversmycke är den bästa klappen! Oavsett så kan du kosta på dig att ha variationer då inte silversmycken kostar skjortan! Vi prioriterar kvalitén, tillika det tidlösa formspråket som är viktigt så att smyckena håller hela livet. 

Gör gärna er beställning senast den 20 december. Er försändelse brukar levereras snabbt, endast på 1-2 dagar då vi skickar med REK vilket prioriteras av PostNord. Vi kan dock inte garantera att försändelsen hinner komma fram till den 24 december, det beror på arbetstrycket för PostNord. 

Vi skickar alltid er försändelse dagen efter er beställning; söndag-torsdag. Kommer beställningen fredag-lördag så skickas den följande måndag. Vi har alltid fri frakt vid köp, byte samt retur. 

Villkoren för öppet köp är förlängda och gäller hela januari ut (2024). Vi vill ju att du ska bli nöjd så att smycket används varje dag.

Här kommer lite julklappstips eller tips för nyårsfirandet.

WALKOVER armband - Missa inte detta kanonerbjudande

Vi har kvar ett fåtal WALKOVER armband som utgår och säljs för otroliga 700kr!! (ordinarie pris 2200kr) Priset är giltigt så länge lagret räcker.
Armbandet med en vacker silverdel och naturgarvat läder är unisex, passar både män såväl som kvinnor. Skäm bort maken eller dig själv med en unik julklapp!


HOLI-kollektionen - med naturliga ädelstenar

Man kan bära en, två eller tre silverringar och skapa egna personliga favorit-kombinationer. Kollektionen som består av 10 olika naturliga ädelstenar och matchande örhängen, halsband och armband. 

Fantastiskt prisvärda julklappar och nyårs-bling som man kan bygga vidare på och komplettera vid senare tillfälle.

Kika gärna på den senaste medlemmen i familjen! HOLI-ring med vacker ljusgrön Prehnit.


Stora och unika silverringar

Våra stora silverringar är verkligen unika och de är MoM of Sweden's signum. Vi lägger mycket tid på att formge ringen så den ska kännas bekväm att bära. En stor maffig ring drar garanterat blickarna till sig, både på jobbet och på nyårsfesten.

Ringbasen är i regel lite bredare och det kan vara att du behöver ta en halv storlek större än du brukar. Det är viktigt att du väljer en storlek som sitter bra, gärna lite tight, annars kan en stor och tung ring "åka" omkring på fingret och det är inte bekvämt. Hos oss har du fri frakt, så passar inte storleken så hör du av dig så ordnar vi det. Är du osäker på din ringstorlek? Kika på vår storleksguide


Silverhalsband med hängen

Ett lång silverhalsband eller silverkedja erbjuder stor variation och bör finnas i varje kvinnas smyckes-garderob. Man kan enkelt förändra smycket med att hänga på vilket hänge som helst, funkar både till vardags och till nyårsstassen.

Jag rekommenderar varmt ROUND LINK, en enkel och tung bas-kedja som även är snygg utan hänge (första bilden nedan). Kika lite extra på LONG LINK. En vacker kedja med stora och oregelbundna öglor. Man kan sätta ihop LONG LINK med silverarmbandet SHORT LINK och då får du en extra lång halskedja som även går två varv runt halsen, se sista bilden nedan.


En gåva för livet!

Vi är stolta partners till Bröstcancerförbundet och donerar för varje sålt smycke från MAMA-serien samt CLAW-kollektionen med rosenkvarts. Mycket unika och vackra smycken och den ultimata julklappen som bidrar och gör gott tycker vi. CLAW-kollektionen är väldigt "blingid" och funkar superbra till nyårsfesten.

Läs mer om vårat samarbete samt se hela de berörda kollektionerna HÄR.

Tillsammans gör vi skillnad.


Presentkort - för den som vill bestämma själv!

Om du känner du dig osäker och har svårt att välja ett silversmycke så kan du alltid köpa ett presentkort. Ett presentkort är perfekt för den som vet vad den vill ha och vill bestämma själv.
Vi har ju så klart mycket mer att välja på!