MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

JULKLAPPSTIPS

|30/11, 2022

JULKLAPPSTIPS

Vi älskar hårda paket!

Vi tycker så klart att ett tidlöst silversmycke är den bästa klappen! Oavsett så kan du kosta på dig att ha variationer då inte silversmycken kostar skjortan! Vi prioriterar kvalitén, tillika det tidlösa formspråket som är viktigt så att smyckena håller hela livet. 

Gör gärna er beställning senast den 21 december. Er försändelse brukar levereras snabbt, endast på 1-2 dagar då vi skickar med REK vilket prioriteras av PostNord. Vi kan dock inte garantera att försändelsen hinner komma fram till den 24 december, det beror på arbetstrycket för PostNord. 

Vi skickar alltid er försändelse dagen efter er beställning; söndag-torsdag. Kommer beställningen fredag-lördag så skickas den följande måndag. Vi har alltid fri frakt vid köp, byte samt retur. Villkoren för öppet köp är förlängda och gäller hela januari ut (2023). Vi vill ju att du ska bli nöjd så att smycket används varje dag.

Här kommer lite julklappstips!

HOLI-kollektionen - med naturliga ädelstenar

Man kan bära en, två eller tre silverringar och skapa egna personliga favorit-kombinationer. Kollektionen som består av 10 olika naturliga ädelstenar och matchande örhängen, halsband och armband. 

Fantastiskt prisvärda julklappar som man kan bygga vidare på och komplettera vid senare tillfälle.

Kika gärna på nya medlemmen i familjen! HOLI-ring med vacker ljusgrön Prehnit.

JULKLAPPAR till kanonpriser!

Vi har ett par utgående HOLI-produkter med kraftigt reducerade priser just nu. HOLI örhängen med stav säljs nu med 50% rabatt, gäller så långt lagret räcker. 

Dessutom så erbjuder vi HOLI hängen med pinne till bra priser; -30% rabatt då dessa också är utgående. Gäller tills lagret är slut.


Stora och unika silverringar

Våra stora silverringar är verkligen unika och de är MoM of Sweden's signum. Vi lägger mycket tid på att formge ringen så den ska kännas bekväm att bära. Ringbasen är i regel lite bredare och det kan vara att du behöver ta en halv storlek större än du brukar. Det är viktigt att du väljer en storlek som sitter bra, gärna lite tight, annars kan en stor och tung ring "åka" omkring på fingret och det är inte bekvämt. Hos oss har du fri frakt, så passar inte storleken så hör du av dig så ordnar vi det. Är du osäker på din ringstorlek? Kika på vår storleksguide


Silverhalsband med hängen

Ett lång silverhalsband eller silverkedja erbjuder stor variation och bör finnas i varje kvinnas smyckes-garderob. Man kan enkelt förändra smycket med att hänga på vilket hänge som helst. Jag rekommenderar varmt ROUND LINK, en enkel och tung bas-kedja som även är snygg utan hänge (första bilden nedan). Kika lite extra på LONG LINK. En vacker kedja med stora och oregelbundna öglor. Man kan sätta ihop LONG LINK med silverarmbandet SHORT LINK och då får du en extra lång halskedja som även går två varv runt halsen, se sista bilden nedan.


En gåva för livet!

Vi är stolta partners till Bröstcancerförbundet och donerar för varje sålt smycke från MAMA-serien samt CLAW-kollektionen med rosenkvarts. Mycket unika och vackra smycken och den ultimata julklappen som bidrar och gör gott tycker vi. Läs mer om vårat samarbete samt se hela de berörda kollektionerna HÄR.

Tillsammans gör vi skillnad.

JUL-erbjudande under december månad!

Vi behöver krympa lagret på hela CLAW-kollektionen då vi måste få plats med alla nyheter som kommer under 2023. Därför säljer vi nu CLAW-kollektionen med en rabatt på -20%, gäller hela december månad.


Presentkort - för den som vill bestämma själv!

Om du känner du dig osäker och har svårt att välja ett silversmycke så kan du alltid köpa ett presentkort. Ett presentkort är perfekt för den som vet vad den vill ha och vill bestämma själv.
Vi har ju så klart mycket mer att välja på!

Vi önskar er en riktigt GOD JUL med nära och kära! Vi hoppas att ni blir nöjda och använder smycket, helst varje dag.