MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

PÅSKGODIS

|23/02, 2024

PÅSKGODIS

Bästa påskgodiset!

Äntligen vår! Fåglarna kvittrar, ljuset är tillbaka, lökarna kikar fram och nu är det bara värmen som saknas och snart är Påsken här.


Kör sockerfritt i år vetja, vi har det perfekta påskgodiset till påskägget som dessutom är bestående.

Unna dig eller önska dig ett fint silversmycke, det är godis som både varar länge och garanterat inte ger några extra kalorier:)

Nedan så hittar du lite tips på vad du kan fylla påskägget med.

HOLI-kollektionen som är vår storsäljare är en kollektion att bygga vidare på. Kollektionen består av 10 olika ädelstenar och hela iden är att du kan skapa dina egna favorit-kombinationer med att mixa och matcha efter eget huvud. Det går alltid att komplettera med fler matchande typer av smycken eller nya kombinationer av ringar med vackra ädelstenar.


Vill du hellre ha stora silverringar så har vi det så klart, det är vår specialitet!

Jag får ofta höra från många kvinnor att dom inte tror sig passa i stora ringar. Men det är en vanesak och många hör av sig och är jättenöjda med sin stora ring men räkna med att det kan ta någon vecka att vänja sig, sen vill du inte gå tillbaka till små och smala ringar;) Med ringar i silver så kan du kosta på dig att äga några favoriter att byta emellan, silverringar kostar inte skjortan och så funkar dom till allt och alla tillfällen.

Våra silverringar både syns och känns då de har en härlig tyngd. Formerna är unika och iögonfallande.


Vår storsäljare RING RING har fått en storasyster, vår nya BIG RING RING. Den är större, maffigare och tyngre, nästan 14gr (i storlek 17,5)! Lika snygg som solitär eller med sällskap och varför inte bära två tillsammans? Ringen passar så klart på handens alla fingrar och är väldigt elegant.

Ett tips är att bära två BIG RING RING tillsammans med en RING RING i mitten, eller två RING RING med en BIG RING RING i mitten, så snyggt tycker vi!


Vi har ytterligare två nya ringar utan stenar; DESIRE och TRUFFLE. Större maffigare och tyngre men helt underbara!!!


Vill du hellre ha silverörhängen så har vi en del nyheter! Efter många önskemål om större örhängen så formgav jag POP och ROWAN. POP har en grafisk form och matchar snyggt med POP armabnd och brosch. ROWAN, som på svenska betyder rönn, är så klart inspirerade av bladets vackra form. ROWAN silverörhängen rör sig vackert och fångar ljuset. En rykande färsk nyhet är LINK örhängen, den perfekta matchen med LONH LINK halsband och SHORT LINK armband.

Vill du ha mindre silverörhängen så har vi mycket att välja på! Vi har ju mindre örhängen, s.k "studs" i HOLI-kollektionen, med 10 (!) olika ädelstenar. Eller de lite större CLAW som finns med fyra olika stenar. Du kan se alla våra örhängen här. Det finns massor att välja på!

Sen har vi vackra halsband, kedjor och hängen. Du kan hitta sååå många varianter med våra långa silverkedjor och silver+hängen, eller gör dina egna favoritkombinationer med hängen och berlocker du redan har. Ett enkelt sätt att klä sig samt att variera med. Du hittar alla våra halsband och hängen här.


GLAD PÅSK från oss, hoppas att du hittar något du gillar.