MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Ring RING RING

  • 1 200 kr

För ditt favoritfinger! En enkel vacker unisex silverring som passar till handens alla fingrar! Bär den ensam eller flera på samma finger, även på tummen.


I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

För ditt favoritfinger

En enkel, helt rund silverring som är solid, unisex, som passar till handens alla fingrar. Ringens runda form gör den skön att bära. Jag ha min ring på tummen som tumring och den tar jag aldrig av. RING RING är också jättesnygg i kombination med andra ringar. Den är jättesnygg och funkar till handens alla fingrar. Många använder den som förlovnings och vigselring. Silverringen RING RING finns i väldigt många storlekar, små som stora och är gedigen i solid silver.

Ta gärna en halv storlek mindre än du brukar då ringskenan är generöst rund och därför väldigt enkel att sätta på.

Har du ringar i lådan du inte använder för att dom är för stora? Då kan din ring funka igen om du sätter en "låsring" ovanför din för stora ring och RING RING fungerar perfekt för detta. Du kan förstås använda den som den är, men det är alldeles perfekt som låsring! Du väljer din normala storlek så att ringen sitter lagom hårt och det räcker för att hålla din för stora ring på plats. 

Vilken ära då att det underbara bröllopps-paret använde RING RING som deras vigselringar!

Sterlingsilver 925

Ringskenans Ø ; 3,6mm (Ringskenan är helt rund)

Vikt ca 7g

Vad har jag för ringstorlek? Bra att veta är att vi står för frakten vid byten, även byte av ringstorlek så klart. Vi hittar alltid rätt så att du blir nöjd!

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!