MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Örhängen HOLI

  • 1 400 kr
  • 700 kr

Ett klassiskt snyggt örhänge i silver som sitter snyggt på örsnibben. Nio olika ädelstenar att välja på, vilken är din favorit?

Produkten är för tillfället slut i lager, men återkommer snart!

Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Vackert klassiskt och snyggt örhänge!

Ja, nu kan du verkligen fynda! Vi säljer nu ut dessa örhängen då en ny modell kommer under början på nästa år. Priset gäller så länge lagret räcker.

Ett klassiskt snyggt örhänge i silver som sitter snyggt på örsnibben. Örhänget är utformat så att det täcker hålet i örsnibben, även om hålet är lite uttänjt.

Ädelstenarna är av hög kvalitet med en rejäl infattning så att stenen sitter stadigt. Notera att stenarna kan variera i nyans, form, samt ha inre sprickor  vilket är helt normalt då stenarna är naturliga.

Välj din favoritsten bland nio olika stenar; rosenkvarts, onyx, kalcedon, labradorit, tigeröga, regnbågsmånsten, lapis lazuli, akvamarin eller grå månsten. 

Läs mer HÄR om de olika stenarna.

HOLI är en hel kollektion med flera typer av matchande smycken - Mixa och matcha och skapa din egen look! Se hela kollektionen HÄR.

HOLI är ju en Hinduisk högtid och festival, den kallas för vårfestival eller färgfestival och firas med att man kastar färg på varandra, det symboliseras i kollektionen av nio olika ädelstenar och i två färgpaletter; mjuka pasteller för vår-sommar samt lite mörkare och mustigare toner för höst- vinter. Stenarna är utvalda att matcha med varandra så det är enkelt att blanda produkttyperna för din egen personliga kombination.

Läs mer om Holi -firandet som inspiration till HOLI -kollektionen i bloggen.

Sterlingsilver 925

Längd 32mm, 12mm Ø på sten samt infattning

Vikt ca 4,5g per örhänge

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!

Hängen med akvamarin, rosenkvarts, kalcedon, tigeröga, grå månsten. regnbågsmånsten. lapis lazuli, labradorit, onyx. Pendant with Aquamarin, rose quartz, chalcedony, tiger eye, grey moonstone, rainbow moonstone, lapis lazuli, labradorite, onyx