I lager.

Ring HOLI Stor Grå Månsten

1 650 kr


PayPal Logo   Leverans 1-3 dagar.

Stor, unik silverring med stor mystisk grå månsten

Det finns två olika storlekar på ädelsten att välja på och denna är den stora varianten, här med en stor vacker grå månsten.

Ädelstenarna är av hög kvalitet med en rejäl infattning så att stenen sitter stadigt. Notera att stenarna kan variera i nyans vilket är helt normalt då stenarna är naturliga. 

Det är väldigt vackert att kombinera olika stenar och bära både två och tre ringar tillsammans, gör din egen favorit-kombo. 

Välj din favoritsten bland nio olika stenar; rosenkvarts, onyx, kalcedon, labradorit, tigeröga, regnbågsmånsten, lapis lazuli, akvamarin eller grå månsten. 

Läs mer HÄR om de olika stenarna.

Ringbasen är rund så den är väldigt bekväm att bära. Ta gärna en mindre storlek än du brukar då ringskenan är generöst rund och därför väldigt enkel att sätta på.

HOLI är en hel kollektion med flera typer av matchande smycken - Mixa och matcha och skapa din egen look! Se hela kollektionen HÄR.

HOLI är ju en Hinduisk högtid och festival, den kallas för vårfestival eller färgfestival och firas med att man kastar färg på varandra, det symboliseras i kollektionen av nio olika ädelstenar och i två färgpaletter; mjuka pasteller för vår-sommar samt lite mörkare och mustigare toner för höst- vinter. Stenarna är utvalda att matcha med varandra så det är enkelt att blanda produkttyperna för din egen personliga kombination.

Läs mer om Holi -firandet som inspiration till HOLI -kollektionen i bloggen.

Stor sten, ca 18mm Ø på sten samt infattning, (Kan variera lite då varje sten är unik). Vikt ca 13g. 

Höjd på sten samt infattning; ca 15mm, detta mått varierar något då varje sten är unik.

Ringskenans Ø; ca 2,5mm (ringskenan är helt rund)

Sterlingsilver 925

Ringstorlekarna varierar något, men skillnaden är marginell.

SMALL ca 16,3-17,2 mm i Ø

MEDIUM ca 17,3-18,2 mm i Ø

LARGE ca 18,3-19 mm i Ø

EXTRA LARGE ca 19,1-19,8 i Ø

Vad har jag för ringstorlek?

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!

Hängen med akvamarin, rosenkvarts, kalcedon, tigeröga, grå månsten. regnbågsmånsten. lapis lazuli, labradorit, onyx. Pendant with Aquamarin, rose quartz, chalcedony, tiger eye, grey moonstone, rainbow moonstone, lapis lazuli, labradorite, onyx