MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Örhängen CLAW med Onyx

  • 1 200 kr

Vackra silverörhängen där klon omfamnar och skyddar stenen. Här med svart onyx, finns också med tre andra stenar. Upptäck hela CLAW- familjen!

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Vackra studs-örhängen med svart onyx

Vackra örhängen där klon omfamnar och skyddar stenen. Namnet CLAW kommer från det grekiska namnet onyx som betyder klo eller nagel på grekiska. Dom här örhängena har just en onyxsten. Infattningen som ser ut som en klo skyddar och omfamnar stenen och gör att stenen är fullt synlig.  Onyxen används oftast blankpolerad i smycken men vi slipar den matt så den nästan ser ut som lakrits. 

Örhängena kommer med smarta snurrebus som håller örhänget på plats så att det inte tippar fram, samt avlastar vikten för att undvika uttänjda hål. Läs mer här.

CLAW finns i ytterligare tre olika ädelstenar;  rosenkvarts, rökkvarts och kristallkvarts

Onyxen stabiliserar och skyddar dig från negativ energi, ger dig också styrka för att klara av stress, sorg och rädsla. Den hanterar även balansen mellan man och kvinna. Onyxen är även hälsans sten och förknippas även med intuition och instinkt. Läs mer om onyxen HÄR.

Om du gillar att ha smyckesset, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Örhängena hör till familjen CLAW, med både matchande armband och ringar. Här kan du se resten av familjen CLAW.

Priset gäller per par

Sterlingsilver 925

Sten ca Ø 10mm

Vikt ca 3g/ styck

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!