MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Ring CLAW med Onyx

  • 1 800 kr

En vacker stor silverring med svart matt onyx där klon omfamnar och skyddar stenen. Matcha med fler smycken från CLAW-kollektionen.


I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Stor silverring med svart onyx

Namnet CLAW kommer från det grekiska namnet onyx som betyder klo eller nagel på grekiska. Den här stora ringen har just en onyxsten. Infattningen som ser ut som en klo skyddar och omfamnar stenen och gör att stenen är fullt synlig.  Onyxen används oftast blankpolerad i smycken men vi slipar den matt så den nästan ser ut som lakrits. Ringen finns med ytterligare tre olika stenar; rosenkvarts, rökkvarts, och kristallkvarts.

Då ringskenan är ganska bred, ta gärna en halv storlek större jämfört med en smalare ring.

Om du gillar att ha smyckesset, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Ringen hör till familjen CLAW, med armband och två varianter av örhängen. Här kan du se resten av familjen CLAW.

Onyxen stabiliserar och skyddar dig från negativ energi, ger dig också styrka för att klara av stress, sorg och rädsla. Den hanterar även balansen mellan man och kvinna. Onyxen är även hälsans sten och förknippas även med intuition och instinkt. Läs mer om onyxen HÄR.

CLAW finns i ytterligare tre olika ädelstenar;  rosenkvarts, rökkvarts och kristallkvarts. 

Sterlingsilver 925

Ringskenans bredd; 7mm (Då ringskenan är ganska bred, ta gärna en halv storlek större jämfört med en smalare ring)

Sten ca Ø 15mm

Vikt ca 13g

Vad har jag för ringstorlek? Bra att veta är att vi står för frakten vid byten, även byte av ringstorlek så klart. Vi hittar alltid rätt så att du blir nöjd!

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!