I lager.
Antal: 4

Armband CLAW Med Rosenkvarts

2 800 kr
PayPal Logo

Silverarmband med rosenkvarts - Snyggt, smart och enkelt

Under oktober månad erbjuder vi 10% rabatt på alla CLAW produkter med rosenkvarts, använd koden; ROSAOKTOBER så dras rabatten av i kassan. TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

CLAW silverarmband är vackert och enkelt med de två stenarna som nästan möts. Armbandet är skönt att bära och kan inte snurra runt då det är lätt ovalformat. Armbandet är också lätt att sätta på då det finns ett gångjärn med fjädring på den ena sidan som lätt går igen när du har satt på dig armbandet. Det här armbandet är med vacker rosa rosenkvarts men finns även med onyx, rökkvarts samt med kristalkvarts.

Om du gillar att ha smyckesset, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Armbandet hör till familjen CLAW, med ringar och två varianter av örhängen. Här kan du se resten av CLAW-kollektionen.

Rosenkvarts är kärlekens sten, den ger lycka i relationer och även inre frid, den perfekta gåvan helt enkelt! Läs mer om rosenkvartsens betydelse här.

Ett armband som gör skillnad!

MoM of Sweden stödjer Bröstcancerförbundet, inte bara under Oktober, utan hela året. När du köper armbandet CLAW i rosenkvarts så donerar vi 300 kr. 

Varje år drabbas ca 7600 kvinnor i Sverige av bröstcancer. Tack vare framsteg inom forskningen så överlever 80% av de drabbade sjukdomen. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. Bröstcancerförbundet är en intresseorganisationen som också driver bröstcancerbehandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer och visionen är att ingen ska drabbas!

rosa bandet bröstcancerförbundet

Finns endast i en storlek.

Sterlingsilver 925

ca 16 cm i faktisk inre omkrets, mät din handleds omkrets med ett måttband.

Vikt ca 30g med sten

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!