MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Ring CLAW med Rosenkvarts

  • 1 800 kr

En vacker stor silverring med vacker rosenkvarts där klon omfamnar och skyddar stenen. Matcha med fler smycken från CLAW-kollektionen.


I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Stor silverring med rosenkvarts

En unik, vacker och stor silverring där klon omfamnar och skyddar stenen. Här med rosenkvarts och den finns med ytterligare tre olika stenar; svart onyx, rökkvarts, och kristallkvarts. Rosenkvarts finns i olika nyanser av rosa, från ljust rosa till mörkare och alla stenar är olika. Rosenkvartsen är ofta massiv, matt och har oftast inre sprickor, ingen fara, det är helt naturligt. Vi tycker att sprickorna reflekterar ljuset väldigt vackert. Rosenkvartsen vi använder har slipats med facetter och blankpolerats så att du kan se alla färgtonen, dess inre mönster och struktur. 

Då ringskenan är ganska bred, ta gärna en halv storlek större jämfört med en smalare ring.

Om du gillar att ha smyckes-set, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Ringen hör till familjen CLAW, med armband och två varianter av örhängen. Här kan du se resten av familjen CLAW.

Rosenkvarts är kärlekens sten, den ger lycka i relationer och även inre frid, den perfekta gåvan helt enkelt! Läs mer om rosenkvartsens betydelse här.

En ring som gör skillnad!

MoM of Sweden stödjer Bröstcancerförbundet, inte bara under Oktober, utan hela året. När du köper ringen CLAW i rosenkvarts så donerar vi 100 kr. 

Varje år drabbas ca 7600 kvinnor i Sverige av bröstcancer. Tack vare framsteg inom forskningen så överlever 80% av de drabbade sjukdomen. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. Bröstcancerförbundet är en intresseorganisationen som också driver bröstcancerbehandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer och visionen är att ingen ska drabbas!


Sterlingsilver 925

Ringskenans bredd; 7mm (Då ringskenan är ganska bred, ta gärna en halv storlek större jämfört med en smalare ring)

Sten ca Ø 15mm

Vikt ca 13g

Vad har jag för ringstorlek? Bra att veta är att vi står för frakten vid byten, även byte av ringstorlek så klart. Vi hittar alltid rätt så att du blir nöjd!

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!