I lager.

Ring CLAW med Rosenkvarts

1 400 kr


PayPal Logo

Stor silverring med rosenkvarts

Under oktober månad erbjuder vi 10% rabatt på alla CLAW produkter med rosenkvarts, använd koden; ROSAOKTOBER så dras rabatten av i kassan. TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

En häftig stor silverring där klon omfamnar och skyddar stenen. Här med rosenkvarts och den finns med ytterligare tre olika stenar; svart onyx, rökkvarts, och kristallkvarts. Rosenkvarts finns i olika nyanser av rosa och alla stenar är olika. Rosenkvartsen är ofta massiv, matt och har oftast inre sprickor, ingen fara, det är helt naturligt. Rosenkvartsen vi använder har slipats med facetter och blankpolerats så att du kan se alla färgtoner, den inre mönstret och strukturen. 

Om du gillar att ha smyckesset, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Ringen hör till familjen CLAW, med armband och två varianter av örhängen. Här kan du se resten av familjen CLAW.

Rosenkvarts är kärlekens sten, den ger lycka i relationer och även inre frid, den perfekta gåvan helt enkelt! Läs mer om rosenkvartsens betydelse här.

En ring som gör skillnad!

MoM of Sweden stödjer Bröstcancerförbundet, inte bara under Oktober, utan hela året. När du köper ringen CLAW i rosenkvarts så donerar vi 200 kr. 

Varje år drabbas ca 7600 kvinnor i Sverige av bröstcancer. Tack vare framsteg inom forskningen så överlever 80% av de drabbade sjukdomen. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. Bröstcancerförbundet är en intresseorganisationen som också driver bröstcancerbehandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer och visionen är att ingen ska drabbas!

rosa bandet bröstcancerförbundet

Sterlingsilver 925

Sten ca Ø 15mm

Vikt ca 13g

Vad har jag för ringstorlek?

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!