MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Hängen CLAW med Rosenkvarts

  • 1 500 kr

CLAW silverhängen med rosenkvarts som tillsammans med BODY blir ett par vackra örhängen. BODY örhängen köper du separat men ger en smart lösning med variation.

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Hängen med rosenkvarts + BODY örhängen= smarta örhängen

CLAW, vackra silverhängen som ENDAST fungerar tillsammans med örhängena BODY , kika på videon nedan. Ett par örhängen blir alltså till två par, enkelt och smart. 

Här med fasett-slipad rosenkvarts som glittrar otroligt vackert i ljuset och som omfamnas och skyddas av en silverklo. Rosenkvarts finns i olika nyanser av rosa, från ljust rosa till mörkare, alla stenar är olika. Rosenkvartsen är ofta massiv, matt och har oftast inre sprickor, ingen fara, det är helt naturligt. Rosenkvartsen vi använder har slipats med facetter och blankpolerats så att du kan se alla färgtoner, den inre mönstret och strukturen. Hänget finns med ytterligare tre olika stenar; svart onyx, rökkvarts, och kristallkvarts

Rosenkvarts är kärlekens sten, den ger lycka i relationer och även inre frid, den perfekta gåvan helt enkelt! Läs mer om rosenkvartsens betydelse här.

Om du gillar att ha smyckesset, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Hängena hör till familjen CLAW, med både matchande armband och ringar. Här kan du se resten av  CLAW-kollektionen.

Läs mer om BODY med vänner här.

OBSERVERA att CLAW hängen inte kan användas utan BODY örhängen (separat beställning).

Ett hänge som gör skillnad!

MoM of Sweden stödjer Bröstcancerförbundet, inte bara under Oktober, utan hela året. När du köper CLAW-hänget i rosenkvarts så donerar vi 100 kr. 

Varje år drabbas ca 7600 kvinnor i Sverige av bröstcancer. Tack vare framsteg inom forskningen så överlever 80% av de drabbade sjukdomen. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. Bröstcancerförbundet är en intresseorganisationen som också driver bröstcancerbehandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer och visionen är att ingen ska drabbas!

Priset gäller per par

Sterlingsilver 925

Längd ca 70mm

Sten ca Ø 12mm

Vikt ca 5g per styck

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!