I lager.
Antal: 11

Hängen CLAW med Rosenkvarts

1 200 kr
PayPal Logo

Hängen med rosenkvarts + BODY örhängen= smarta örhängen

CLAW, vackra silverhängen som ENDAST fungerar tillsammans med örhängena BODY , enkelt att sätta på. Ett par örhängen blir alltså till två par, enkelt och smart. 

Här med fasettslipad rosenkvarts som glittrar otroligt vackert i ljuset och som omfamnas och skyddas av en silverklo. Rosenkvarts finns i olika nyanser av rosa och alla stenar är olika. Rosenkvartsen är ofta massiv, matt och har ofta inre sprickor, ingen fara, det är helt naturligt. Rosenkvartsen vi använder har slipats med facetter och blankpolerats så att du kan se alla färgtoner och det inre mönstret och strukturen. Hänget finns med ytterligare tre olika stenar; svart onyx, rökkvarts, och kristallkvarts

Rosenkvarts är kärlekens sten, den ger lycka i relationer och även inre frid, den perfekta gåvan helt enkelt! Läs mer om rosenkvartsens betydelse här.

Om du gillar att ha smyckesset, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Hängena hör till familjen CLAW, med både matchande armband och ringar. Här kan du se resten av  CLAW-kollektionen.

Läs mer om BODY med vänner här.

OBSERVERA att CLAW hängen inte kan användas utan BODY örhängen (separat beställning).

Priset gäller per par

Sterlingsilver 925

Längd ca 70mm

Vikt ca 5g per styck

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!