Armband TUX med rökkvarts

7 200 kr


PayPal Logo   Leverans 1-3 dagar.

Stort silverarmband som andas 60-tal

Det ultimata cocktail-armbandet! Därav namnet TUX , kort för engelskans tuxedo och smoking på svenska, då armbandet ser ut som en manschett med en manschettknapp. Armbandet ska med fördel bäras med stenen på handledens utsida. Perfekt till festen och ett armband som verkligen syns och drar blickarna till sig! Detta armband är en uppdaterad version av en tidigare variant, men nu med både gångjjärn och bättre lås.

Ett stort, gediget och tungt armband, här med vacker bergskristall. Stenen sitter säkert fixerad i silverklon men är lös och går att snurra runt.

Om du gillar att ha smyckesset, så matchar CLAW-kollektionen perfekt för dig! Armbandet är formgivet så det passar CLAW-familjen, med en härlig ring och två varianter av örhängen. Här kan du se resten av familjen CLAW.

Rökkvartsen är en jordande sten och kan lösa negativ energi och tankar, bra mot depressioner.  Den är väldigt bra för avslappning och meditation ger dessutom klarhet och lycka i dina tankar. Läs mer om rökkvartsen här.

Det här stela tunga armbandet i silver finns med fyra olika stenar att välja mellan; rosenkvarts, bergkristall, rökkvarts eller onyx. Stenen sitter fast i en silverklo.

Armbandet finns i två storlekar.

Sterlingsilver 925

SMALL;  15 cm i faktisk inre omkrets 

MEDIUM; 18 cm i faktisk inre omkrets 

Vikt ca 60-65 gram och 3 cm på det bredaste stället

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!