MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Armband TUX med rosenkvarts

  • 7 800 kr

Stort och unikt silverarmband med rosenkvarts som drar blickarna till sig och perfekt till cocktailfesten. Armbandet finns med fyra olika ädelstenar.


I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Stort silverarmband som andas 60-tal

Det ultimata cocktail-armbandet! Därav namnet TUX , kort för engelskans tuxedo och smoking på svenska, då armbandet ser ut som en manschett med en manschettknapp. Armbandet ska med fördel bäras med stenen på handledens utsida. Perfekt till festen och ett armband som verkligen syns och drar blickarna till sig! Detta armband är en uppdaterad version av en tidigare variant, men nu med både gångjjärn och bättre lås.

Ett stort, gediget och tungt armband, här med vacker bergskristall. Stenen sitter säkert fixerad i silverklon men är lös och går att snurra runt.

Om du gillar att ha smyckesset, så matchar CLAW-kollektionen perfekt för dig! Armbandet är formgivet så det passar CLAW-familjen, med en härlig ring och två varianter av örhängen. 

Här kan du se hela CLAW-kollektionen.

Rosenkvarts är kärlekens sten och energin är positiv och moderlig. Den ger lycka i relationer och även inre frid, den perfekta gåvan helt enkelt! Den sägs även skjuta upp åldrandet, fantastiskt va!? Läs mer om rosenkvartsen här.

Det här stela tunga armbandet i silver finns med fyra olika stenar att välja mellan; rosenkvarts, bergkristall, rökkvarts eller onyx. Stenen sitter fast i en silverklo.

Armbandet finns i två storlekar.

Sterlingsilver 925

SMALL;  15 cm i faktisk inre omkrets 

MEDIUM; 18 cm i faktisk inre omkrets 

Vikt ca 60-65 gram och 3 cm på det bredaste stället

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!