MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Hängen CLAW med Rökkvarts

  • 1 500 kr

CLAW silverhängen med rökkvarts som tillsammans med BODY blir ett par vackra örhängen. En smart lösning med variation. BODY örhängen köper du separat.

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Hängen med rökkvarts+ BODY= smarta örhängen

CLAW, vackra silverhängen som ENDAST fungerar tillsammans med örhängena BODY , kika på videon nedan. Ett par örhängen blir alltså till två par, enkelt och smart. 

Här med fasettslipad rökkvarts som glittrar otroligt vackert i ljuset och som omfamnas och skyddas av en silverklo. Rökkvartsen finns i olika bruna toner, från ljust brun till mörk brun, nästan svart ton som även kallas Morion. Det är en otroligt vacker sten och vi slipar den blank med fasetter så du kan se färgtonen tydligt och öven den inre strukturen. Hänget finns med ytterligare tre olika stenar; svart onyx, rosenkvarts och kristallvarts

Rökkvartsen är verkligen glädje för livet och kreativitetens sten! Den är även bra mot depressioner och ger klarhet och lycka i dina tankar. Läs mer om rökkvartsens betydelse här.

Om du gillar att ha smyckesset, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Hängena hör till familjen CLAW, med både matchande armband och ringar. Här kan du se resten av  CLAW-kollektionen.

Läs mer om BODY med vänner här.

OBSERVERA att CLAW hängen inte kan användas utan BODY örhängen (separat beställning).

Priset gäller per par

Sterlingsilver 925

Längd ca 70mm

Sten ca Ø 12mm

Vikt ca 5g per styck

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!