MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Mixa med släta silverringar

|22/12, 2023

Mixa med släta silverringar

Under det sista året så har vi utökat vårt sortimentet av släta silverringar rejält, det är sååå snyggt och användbart, och de är lika snygga som solitärer såväl som med goda vänner. 

Vi har sedan många år tillbaka RING RING, vår mest sålda silverring, Den kan man bära precis hur man vill och på handens alla fingrar. RING RING är supersnygg att kombinera tillsammans med andra ringar, 'även de med stenar, den förstärker och framhäver verkligen sina vänner.

Sen kom BIG RING RING...

Då RING RING var så populär och efterfrågad så tyckte jag att vi behövde komplettera sortimentet med en storasyster. BIG RING RING är en härlig silvering med tyngd och perfekt även den att kombinera tillsammans med andra ringar, speciellt snyggt tillsammans med RING RING tycker vi!
Ni har väl inte missat TRUFFLE??

En riktigt godbit och perfekt för dig som gillar choklad. TRUFFLE är extra allt! Unik, snygg och riktigt tung, en tidlös kompis för livet. Vi tycker att den funkar på ringfingret, pekfingret och så klart på långfingret.
Vår senast NYHET - DESIRE

Den här vackra silverringne är helt klart mamma till både RING RING och BIG RING RING! DESIRE är kraftigare och har en liten mage och är ursnygg, både till vardags och till fest. 

Jag tycker att den passar bäst att bära på ringfingret, pekfingret och så klart på långfingret då den är ganska så grov.


Om du gillar släta silverringar så kommer du att älska EVERYDAY silverarmband! Det är ett tungt, slätt och vackert varje-dag-armband som varar hela livet ut och som du aldrig vill ta av dig. Som våra släta ringar passar superfint med kompisar, så gör EVERYDAY det också, den käraste kompisen är nog iallafall BONE.


På bilden här nedanför ser ni alla våra släta silverringar, tillsammans med EVERYDAY silverarmband. Visst är det en härlig kollektion? Hoppas att ni gillar!