MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Armband EVERYDAY

  • 3 800 kr

Stelt och tidlöst silverarmband i massivt silver, förlagan gjordes för 26 år sedan och har använts varje dag sedan dess. 3 olika storlekar, unisex förstås.


I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Stelt armband i massivt silver

Äntligen finns detta snygga armband i fler storlekar efter påtryckningar från er, tack! Ett small och ett large har lagts till i sortimentet till vårt redan existerande medium. Ett tidlöst massivt, stelt och tungt silverarmband att bära varje dag, år efter år. Förlagan till detta armband gjordes för 26 år sedan och jag har använt det varje dag sedan dess, därav namnet EVERYDAY och det är fortfarande lika vackert! Min absoluta favorit. Det får lite märken med tiden, precis som jag får rynkor och vi åldras tillsammans.

Ett silverarmband för både män och kvinnor, unisex helt enkelt. 

Armbandet ska sitta precis ovanför handleden, där det är som mjukast och minst ben. Det bör sitta ganska tätt inpå handleden då armbandet är tungt.

Armbandet kan behöva justeras till din storlek första gången, gör så här; Justera öppningen försiktigt och lite I taget med att dra isär ändarna för en större storlek, eller trycka ihop ändarna försiktigt och lite I taget för en mindre storlek. När du hittat din storlek så stannar det så. Armbandet får INTE öppna och stängas flera gånger då all metall tröttas ut och riskeras att brytas av.

Se vilken storlek som passar dig med att möta omkretsen på din handled med ett måttband. Armbandet ska sitta ganska tätt inpå handleden då armbandet är ganska tungt. Se storlekarna nedan.


Sterlingsilver 925, Bredd och höjd på länk; 5mm

SMALL; 15,5cm i faktisk omkrets men kan justeras upp till 17cm 

MEDIUM; 16,5cm i faktisk omkrets men kan justeras upp till 18cm. 

LARGE- 18cm i faktisk omkrets men kan justeras upp till 19,5cm. 

Vikt ca 40-45g

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!