MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Armband Länk HOLI

  • 1 700 kr

Vackert armband med härlig blandning av stenar. Välj ditt favoritarmband; de ljusa pastell-färgade stenarna eller den mörka mustiga kombinationen.I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Vackert armband med härlig blandning av stenar

Välj ditt favoritarmband; de ljusa pastell-färgade stenarna eller den mörka mustiga kombinationen?

Den ljusa kombinationen består av fem olika stenar i vackra pasteller; rosenkvarts, kalcedon, regnbågs-månsten, akvamarin och grå månsten. 

Den mörka mustiga kombinationen består också av fem olika stenar; regnbågs-månsten, onyx, grå månsten, labradorit och tigeröga.

Läs mer HÄR om de olika stenarna.

Ädelstenarna är av hög kvalitet med en rejäl infattning så att stenen sitter stadigt. Notera att stenarna kan variera i nyans, form, samt ha inre sprickor  vilket är helt normalt då stenarna är naturliga.

HOLI är en hel kollektion med flera typer av matchande smycken - Mixa och matcha och skapa din egen look! Se hela kollektionen HÄR.

HOLI är ju en Hinduisk högtid och festival, den kallas för vårfestival eller färgfestival och firas med att man kastar färg på varandra, det symboliseras i kollektionen av nio olika ädelstenar och i två färgpaletter; mjuka pasteller för vår-sommar samt lite mörkare och mustigare toner för höst- vinter. Stenarna är utvalda att matcha med varandra så det är enkelt att blanda produkttyperna för din egen personliga kombination.

Sterlingsilver 925

SMALL-MEDIUM; Total längd 18,5 cm. Armbandet har tre lås-ringar och passar en handled med en omkrets från 15 cm (innerste låsringen), 16cm (mellersta låsringen) och 17cm (yttersta låsringen). Måtten är med armbandet sträckt. Vi rekommenderar att du lägger till en cm så att armbandet sitter lite löst.

MEDIUM-LARGE; Total längd 21,5 cm. Armbandet har tre lås-ringar och passar en handled med en omkrets från 18 cm (innerste låsringen), 19 cm (mellersta låsringen) och 20,5 cm (yttersta låsringen). Måtten är med armbandet sträckt. Vi rekommenderar att du lägger till en cm så att armbandet sitter lite löst.

ca 8,8 mm Ø på stenar samt infattning

Vikt ca 7g 

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!

Hängen med akvamarin, rosenkvarts, kalcedon, tigeröga, grå månsten. regnbågsmånsten. lapis lazuli, labradorit, onyx. Pendant with Aquamarin, rose quartz, chalcedony, tiger eye, grey moonstone, rainbow moonstone, lapis lazuli, labradorite, onyx