MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Hängen HOLI Medium med pinne

  • 1 400 kr
  • 950 kr

Välj din favoritsten bland nio vackra naturliga ädelstenar där varje sten är unik. Silverhänget med en silverstav passar både lång och kort silverkedja.

Produkten är för tillfället slut i lager, men återkommer snart!

Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

UTGÅENDE, vackra hängen till kanonpris!

Ett vackert hänge som finns i nio olika ädelstenar. Dessa är ca 16mm och sitter på en silverpinne, ett unikt silverhänge och passar och är snyggt på alla varianter av halskedjor, också på ett choker-halsband. Det finns ytterligare två varianter men utan silver-pinnen, en i samma storlek samt en större variant. Dessa är nu utgående och vi säljer ut dem till halva priset, först till kvarn som gäller.

Ädelstenarna är av hög kvalitet med en rejäl infattning så att stenen sitter stadigt. Notera att stenarna kan variera i nyans, form, samt ha inre sprickor  vilket är helt normalt då stenarna är naturliga.

Välj din favoritsten bland nio olika stenar; rosenkvarts, onyx, kalcedon, labradorit, tigeröga, regnbågsmånsten, lapis lazuli, akvamarin eller grå månsten. 

Läs mer HÄR om de olika stenarna.

Priset varierar med valet av ädelsten.

HOLI är en hel kollektion med flera typer av matchande smycken - Mixa och matcha och skapa din egen look! Se hela kollektionen HÄR.

HOLI är ju en Hinduisk högtid och festival, den kallas för vårfestival eller färgfestival och firas med att man kastar färg på varandra, det symboliseras i kollektionen av nio olika ädelstenar och i två färgpaletter; mjuka pasteller för vår-sommar samt lite mörkare och mustigare toner för höst- vinter. Stenarna är utvalda att matcha med varandra så det är enkelt att blanda produkttyperna för din egen personliga kombination.

Läs mer om Holi -firandet som inspiration till HOLI -kollektionen i bloggen.

Hänget säljs utan kedja

Sterlingsilver 925

Medium med pinne 16mm Ø på sten samt infattning, längd 57mm. Vikt ca 10g

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!

Hängen med akvamarin, rosenkvarts, kalcedon, tigeröga, grå månsten. regnbågsmånsten. lapis lazuli, labradorit, onyx. Pendant with Aquamarin, rose quartz, chalcedony, tiger eye, grey moonstone, rainbow moonstone, lapis lazuli, labradorite, onyxRingar med akvamarin, rosenkvarts, kalcedon, tigeröga, grå månsten. regnbågsmånsten. lapis lazuli, labradorit, onyx. Rings with Aquamarin, rose quartz, chalcedony, tiger eye, grey moonstone, rainbow moonstone, lapis lazuli, labradorite, onyx