MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Örhängen/ Studs HOLI Regnbågsmånsten

  • 990 kr

Vackra örhängen med ljuvlig regnbågsmånsten, finns med ytterligare åtta vackra ädelstenar och matchande ringar, armband och halsband. Mixa och matcha!

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Vackra örhängen med magisk regnbågsmånsten!

Ett klassiskt snyggt örhänge i silver som sitter snyggt på örsnibben. 

Ädelstenarna är av hög kvalitet med en rejäl infattning så att stenen sitter stadigt. Notera att stenarna kan variera i nyans, form, samt ha inre sprickor  vilket är helt normalt då stenarna är naturliga.

Välj din favoritsten bland tio olika stenar; rosenkvarts, prehnit, onyx, kalcedon, labradorit, tigeröga, regnbågsmånsten, lapis lazuli, akvamarin eller grå månsten. 

Läs mer HÄR om de olika stenarna.

Stiftet sitter inte centrerat på örhänget, fördelen är då att du välja hur örhänget ska sitta på din örsnibb. Funkar för alla men även för dig som har uttänjda hål eller där hålen har hamnat lite snett. Sätt i örhänget och vrid det till önskad position och fäst med vår fantastiska snurrebus som självklart ingår i köpet. Se bilden nedan som visar principen (dock med ett annat örhänge). Du kan öven köpa våra snurrebus PLUPPAR separat, läs mer HÄR.

Silverörhängen med svart onyx. Silver studs with black onyx.

HOLI är en hel kollektion med flera typer av matchande smycken - Mixa och matcha och skapa din egen look! Se hela kollektionen HÄR.

HOLI är ju en Hinduisk högtid och festival, den kallas för vårfestival eller färgfestival och firas med att man kastar färg på varandra, det symboliseras i kollektionen av tio olika ädelstenar och i två färgpaletter; mjuka pasteller för vår-sommar samt lite mörkare och mustigare toner för höst- vinter. Stenarna är utvalda att matcha med varandra så det är enkelt att blanda produkttyperna för din egen personliga kombination.

Läs mer om Holi -firandet som inspiration till HOLI -kollektionen i bloggen.

Sterlingsilver 925

12mm Ø på sten samt infattning

Vikt ca 1,7 g per örhänge

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!