MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Ring DOUGHNUT

  • 3 200 kr

En stor unik silverring med WOW! Ringen för dig som gillar runda och mjuka former, inspirerad av den klassiska munkens vackra form.


I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

DOUGHNUT – stor unik silverring med WOW

DOUGHNUT är kollektionen för dig som gillar runda och mjuka former, inspirerad av den klassiska munkens vackra form. Jag är dock själv inte så förtjust i munkar, men har fallit för formen som jag tycker är så läcker.

DOUGHNUT är ringen för dig som gillar stora, maffiga ringar som väcker uppmärksamhet. Denna godbit i blankpolerat silver kommer att dra ögonen åt sig, var så säker. Om du gillar matchande smycken, se även DOUGHNUT hänge samt örhängena DOUGHNUT och TRIPLE DOUGHNUT.

Ringen sitter bekvämt på fingret tack vare den unika designen som gör att du kan få på dig ringen även om du har en större knoge/fingerled. Den har en liten öppning i ringskenan, en hals, som gör att ringen glider över leden med en liten vridning. Vår egen design, och riktigt smart tycker vi! 

Då ringskenan har en öppning i "halsen", ta gärna en halv storlek mindre än du brukar.

OBS, du behöver inte ha en bredare fingerled för att kunna ha ringen.

Se både bild och video nedan som visar tekniken för hur du sätter på dig ringen om du har en större fingerled. (Här har vi använt en annan ring, som heter OM, men tekniken är densamma).

Silverring för stora knogar och fingerleder. Big silver ring for bigger finger knuckles

Sterlingsilver 925

Ringskenans bredd; ca 7,5 mm (Då ringskenan har en öppning i "halsen", ta gärna en halv storlek mindre än du brukar.)

Storlek på cirkel Ø 38mm

Vikt ca 25g

Vad har jag för ringstorlek?  Bra att veta är att vi står för frakten vid byten, även byte av ringstorlek så klart. Vi hittar alltid rätt så att du blir nöjd!

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!