Ring OM

2 900 kr


PayPal Logo   Leverans 1-3 dagar.

Stor unik silverring med svart Onyx

En stor häftig silverring med onyx som både syns och sitter bekvämt på fingret. Onyxstenen är mattpolerad så att det blir en vacker kontrast till det blanka silvret , den svarta stenen ser ut som lakrits. En vacker och tidlös silverring som du garanterat kommer att bära varje dag!

Den här formen på ring gör att du kan få på dig ringen även om du har en större knoge/ fingerled. Den har en liten öppning i ringskenan, en hals, som gör att ringen går över leden med en liten vridning. Vår egen design, smart tycker vi! Läs mer i bloggen. Se både bild och video nedan som visar tekniken hur du sätter på dig ringen om du har en större fingerled. Då ringskenan har en öppning i "halsen", ta gärna en halv storlek mindre än du brukar.

OBS, du behöver inte ha en bredare fingerled för att kunna ha ringen.

Silverring för stora knogar och fingerleder. Big silver ring for bigger finger knuckles

Inspirationen är hämtad från Enso, en hand-ritad cirkel som är gjord i ett eller två penseldrag när sinnet är fritt för kroppens skapande, Zen.

Onyxen stabiliserar och skyddar dig från negativ energi, ger dig också styrka för att klara av stress, sorg och rädsla. Den hanterar även balansen mellan man och kvinna. Onyxen är även hälsans sten och förknippas även med intuition och instinkt. Läs mer om onyxen HÄR.

Tänk på att vara försiktig med stenen när du putsar ringen.

Sterlingsilver 925

Ringskenans bredd; ca 7,5 mm (Då ringskenan har en öppning i "halsen", ta gärna en halv storlek mindre än du brukar.)

Sten Ø 26mm

Vikt ca 25g

Vad har jag för ringstorlek?  Bra att veta är att vi står för frakten vid byten, även byte av ringstorlek så klart. Vi hittar alltid rätt så att du blir nöjd!

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!


Ring LICORICE
2 200 kr
Ring EDGE
3 800 kr
Hänge ORBIT
1 500 kr
Ring DARING
3 200 kr