MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Hängen CLAW med Bergskristall

  • 1 500 kr

CLAW silverhängen med bergskristall som tillsammans med BODY blir ett par vackra örhängen. En smart lösning med variation. BODY örhängen köper du separat.

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Hängen med kristallkvarts+ BODY= smarta örhängen

CLAW, vackra silverhängen som ENDAST fungerar tillsammans med örhängena BODY , kika på videon nedan. Ett par örhängen blir alltså till två par, enkelt och smart. 

Här med fasett-slipad bergskristall, eller kristallkvarts som den också kallas. Stenen glittrar otroligt vackert i ljuset och som omfamnas och skyddas av en silverklo. Bergskristall är en kvarts och har ingen färg. Vi använder den blankpolerad och med facettslipning då den fångar ljuset och glittrar vackert, nästan som is.Den finns med ytterligare tre olika stenar; svart onyx, rökkvarts, och rosenkvarts

Bergskristallen ger dig positiva och balanserade tankar och ser till att du sover gott. Läs mer om kristallkvartsens betydelse här.

Om du gillar att ha smyckesset, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Hängena hör till familjen CLAW, med både matchande armband och ringar. Här kan du se resten av  CLAW-kollektionen.

Läs mer om BODY med vänner här.

OBSERVERA att CLAW hängen inte kan användas utan BODY örhängen (separat beställning).

Priset gäller per par

Sterlingsilver 925

Längd ca 70mm

Sten ca Ø 12mm

Vikt ca 5g per styck

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!