MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Ring SPIN

  • 1 800 kr

En unik silverring med en svart mattpolerad onyx. Onyx-kulan är lös och går att snurra, därav namnet och den är perfekt för dig som är lite rastlös.


I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

En unik silverring med en svart onyx

En vacker silverring med svart matt onyx. Kulan är lös och går att snurra, därav namnet SPIN, perfekt för dig som är lite rastlös;) 

Den här formen på ring gör att du kan få på dig ringen även om du har en större knoge/ fingerled. Den har en liten öppning i ringskenan, en hals, som gör att ringen går över leden med en liten vridning. Vår egen design, smart tycker vi! Läs mer i bloggen. Se både bild och video nedan som visar tekniken med en annan av våra ringar, ringskenan har dock samma design och funktion. 

Då ringskenan har en öppning i "halsen", ta gärna en halv storlek mindre än du brukar.

OBS, du behöver inte ha en bredare fingerled för att kunna ha ringen.

Silverring för stora knogar och fingerleder. Big silver ring for bigger finger knuckles

Ringen passar väldigt bra att kombinera med hänget ORBIT och varför inte matcha med de fina örhängena CLAW, också med onyx. 

Onyxen stabiliserar och skyddar dig från negativ energi, ger dig också styrka för att klara av stress, sorg och rädsla. Den hanterar även balansen mellan man och kvinna. Onyxen är även hälsans sten och förknippas även med intuition och instinkt. Läs mer om onyxen HÄR.

Sterlingsilver 925

Ringskenans bredd; 5,5mm (Då ringskenan har en öppning i "halsen", ta gärna en halv storlek mindre än du brukar)

Sten Ø 10mm

Höjd ca 11mm

Vikt ca 7g

Vad har jag för ringstorlek? Bra att veta är att vi står för frakten vid byten, även byte av ringstorlek så klart. Vi hittar alltid rätt så att du blir nöjd!

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!