MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Ring CLAW med Bergskristall

  • 1 800 kr

En vacker stor silverring med bergskristall där klon omfamnar och skyddar stenen. Matcha med fler smycken från CLAW-kollektionen.


I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Stor silverring med bergskristall

En unik, vacker och stor silverring där klon omfamnar och skyddar stenen, här med bergskristall, eller kristallkvarts som den också kallas. Bergskristallen är en kvarts och har ingen färg och är helt genomskinlig. Vi använder den blankpolerad och med facettslipning då den fångar ljuset och glittrar vackert, nästan som is. Den finns med ytterligare tre olika halvädelstenar; rosenkvarts, svart onyx, och rökkvarts

Då ringskenan är ganska bred, ta gärna en halv storlek större jämfört med en smalare ring.

Om du gillar att ha smyckes-set, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Ringen hör till familjen CLAW, med armband och två varianter av örhängen. Här kan du se resten av CLAW-kollektionen.

Kristallkvarts ger dig positiva och balanserade tankar och ser till att du sover gott. Läs mer om kristallkvartsens betydelse här.

Sterlingsilver 925

Ringskenans bredd; 7mm (Då ringskenan är ganska bred, ta gärna en halv storlek större jämfört med en smalare ring)

Sten ca Ø 15mm

Vikt ca 13g

Vad har jag för ringstorlek? Bra att veta är att vi står för frakten vid byten, även byte av ringstorlek så klart. Vi hittar alltid rätt så att du blir nöjd!

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!