I lager.

Ring US med Onyx

2 500 kr


PayPal Logo   Leverans 1-3 dagar.

Stor silverring med onyx, en riktig cocktailring

Stor unik silverring med onyx. 

Härligt med stora silverringar. En ring där alla stenar är olika till storlek och form, precis som vi människor. Alla våra olikheter till trots så tycker vi om att vara tillsammans- US. Det är den perfekta ringen för festen och den drar blickarna till sig! Trots sin storlek så sitter den väldigt bekvämt på fingret. 

Den här formen på ring gör att du kan få på dig ringen även om du har en större knoge/ fingerled. Den har en mjuk rundning i ringskenan som gör att ringen går över leden med en liten vridning. Vår egen design, smart tycker vi! Läs mer i bloggen. Se både bild och video nedan som visar tekniken med en annan av våra ringar, ringskenan har dock samma design och funktion. 

OBS, du behöver inte ha en bredare fingerled för att kunna ha ringen.

Silverring för stora knogar och fingerleder. Big silver ring for bigger finger knuckles

Onyxen stabiliserar och skyddar dig från negativ energi, ger dig också styrka för att klara av stress, sorg och rädsla. Den hanterar även balansen mellan man och kvinna. Onyxen är även hälsans sten och förknippas även med intuition och instinkt. Läs mer om onyxen HÄR.

Den finns också med brun tigeröga eller labradorit, så svårt att välja. 

Sterlingsilver 925

Ringskenans bredd; 5,5mm 

Ø ca 42mm

Vikt ca 28g

Vad har jag för ringstorlek? Bra att veta är att vi står för frakten vid byten, även byte av ringstorlek så klart. Vi hittar alltid rätt så att du blir nöjd!

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!