MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Ring US med Labradorit

  • 2 900 kr

Stor och unik, här med vacker labradorit som skiftar i blått, grönt och turkost. En mycket iögonfallande ring och perfekt till festen.


I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Stor silverring med labradorit, en riktig cocktailring

Stor och unik silverring med labradorit. 

Härligt med stora silverringar, här med labradorit. Labradorit är en underbar sten som skiftar i många nyanser av grått, grönt och blått.

Denna förtrollande sten som skimrar och strålar i olika nyanser av blått och grönt upptäcktes i området Labrador i Kanada. Enligt inuiternas sägen föll Labradorit till jorden från den frysta elden i Aurora Borealis, norrskenet. Att betrakta en Labradorit med sina fascinerande skiftningar påminner oss om att se det magiska i både oss själva och vår värld. Och visst är det hisnande att tänka att vi också är gjorda av stjärnstoft…läs mer om labradoriten här.

Se videon nedan för att se de vackra färgerna. Vanligtvis är labradoriten putsad blank men vi har valt att göra den matt, den blir än mer mystisk. Alla stenar är olika till storlek och form, precis som vi människor. Alla våra olikheter till trots så tycker vi om att vara tillsammans- US. Det är den perfekta ringen för festen och den drar blickarna till sig. Trots sin storlek så sitter den väldigt bekvämt på fingret. 

Den här formen på ring gör att du kan få på dig ringen även om du har en större knoge/ fingerled. Den har en mjuk rundning i ringskenan som gör att ringen går över leden med en liten vridning. Vår egen design, smart tycker vi! Läs mer i bloggen. Se både bild och video nedan som visar tekniken med en annan av våra ringar. 

Då ringenskenan har en generös form, ta gärna en storlek mindre än du brukar.

OBS, du behöver inte ha en bredare fingerled för att kunna ha ringen.

Silverring för stora knogar och fingerleder. Big silver ring for bigger finger knuckles

Labraoriten höjer medvetandet och vitaliserar fantasin och kreativiteten, du får massor av ideer! Den är även en bra vän genom förändringar och skyddar dig mot negativa energier. Läs mer om Labradoriten här

Den stora silverringen US finns också med brun tigeröga eller svart onyx, så svårt att välja! 

Sterlingsilver 925

Ringskenans bredd; 5,5mm Då ringenskenan har en generös form, ta gärna en halv storlek mindre än du brukar.

Ø ca 42mm

Vikt ca 28g

Vad har jag för ringstorlek? Bra att veta är att vi står för frakten vid byten, även byte av ringstorlek så klart. Vi hittar alltid rätt så att du blir nöjd!

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!