MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Hänge CLAW med Rökkvarts

  • 1 500 kr

Ett unikt silverhänge med en stor vacker rökkvarts. För dig som gillar smyckes-set då matchande ringar, örhängen och armband finns.

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Vackert silver-hänge med rökkvarts

Ett unikt, vackert och stort silver-hänge där klon omfamnar och skyddar stenen. Här med rökkvarts och hänget finns med ytterligare tre olika stenar; svart onyx, rosenkvarts, och kristallkvarts. Rökkvartsen finns i olika nyanser, från ljust brun till mörkt brun, nästan svart. Då kallas den Morion. Rökkvartsen vi använder har slipats med facetter och blankpolerats så att du kan se alla färgtonen, dess inre mönster och struktur. Hänget passar väldigt bra på silverkedjan ROUND LINK som finns i två olika längder; 60 eller 90 cm. Se kedjan HÄR.

Om du gillar att ha smyckes-set, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Silver-hänget hör till familjen CLAW, med ring, armband och två varianter av örhängen. Här kan du se resten av familjen CLAW.

Rökkvartsen är en jordande sten och kan lösa negativ energi och tankar, bra mot depressioner.  Den är väldigt bra i avslappning och meditation ger dessutom klarhet och lycka i dina tankar. Läs mer om rökkvartsen HÄR.

Kedja ingår ej

Sterlingsilver 925

Sten ca Ø 15mm

Vikt ca 13g

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!