MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Hänge CLAW med Onyx

  • 1 500 kr

Ett unikt silverhänge med en stor vacker mattpolerad onyx. För dig som gillar smyckes-set då matchande ringar, örhängen och armband finns.

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Vackert silver-hänge med svart onyx

Ett unikt, vackert och stort silver-hänge där klon omfamnar och skyddar stenen. Här med rökkvarts och hänget finns med ytterligare tre olika stenar; bergskristall, rosenkvarts, och rökkvarts. Onyxen används oftast blankpolerad i smycken men vi slipar den matt så den nästan ser ut som lakrits. Stenen är lös i fattningen och går att snurra runt, perfekt "stress-smycke" för den rastlöse. Hänget passar väldigt bra på silverkedjan ROUND LINK som finns i två olika längder; 60 eller 90 cm. Se kedjan HÄR.

Om du gillar att ha smyckes-set, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Silver-hänget hör till familjen CLAW, med ring, armband och två varianter av örhängen. Här kan du se resten av familjen CLAW.

Onyxen stabiliserar och skyddar dig från negativ energi, ger dig också styrka för att klara av stress, sorg och rädsla. Den hanterar även balansen mellan man och kvinna. Onyxen är även hälsans sten och förknippas även med intuition och instinkt.

Kedja ingår ej

Sterlingsilver 925

Sten ca Ø 15mm

Vikt ca 13g

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!