MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Hänge CLAW med Rosenkvarts

  • 1 500 kr

Ett unikt silverhänge med en stor vacker rosenkvarts. För dig som gillar smyckes-set då matchande ringar, örhängen och armband finns.

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Vackert silver-hänge med rosenkvarts

Ett unikt, vackert och stort silver-hänge där klon omfamnar och skyddar stenen. Här med rosenkvarts och den finns med ytterligare tre olika stenar; svart onyx, rökkvarts, och kristallkvarts. Rosenkvartsen finns i olika nyanser av rosa, från ljust rosa till mörkare och alla stenar är olika. Rosenkvartsen är ofta massiv, matt och har oftast inre sprickor, ingen fara, det är helt naturligt. Vi tycker att sprickorna reflekterar ljuset väldigt vackert. Rosenkvartsen vi använder har slipats med facetter och blankpolerats så att du kan se alla färgtonen, dess inre mönster och struktur. Hänget passar väldigt bra på silverkedjan ROUND LINK som finns i två olika längder; 60 eller 90 cm. Se kedjan HÄR.

Om du gillar att ha smyckes-set, så är CLAW-kollektionen perfekt för dig! Silver-hänget hör till familjen CLAW, med ring, armband och två varianter av örhängen. Här kan du se resten av familjen CLAW.

Rosenkvarts är kärlekens sten, den ger lycka i relationer och även inre frid, den perfekta gåvan helt enkelt! Läs mer om rosenkvartsens betydelse här.

Ett silver-hänge som gör skillnad!

MoM of Sweden stödjer Bröstcancerförbundet, inte bara under Oktober, utan hela året. När du köper hänget CLAW i rosenkvarts så donerar vi 50 kr. 

Varje år drabbas ca 7600 kvinnor i Sverige av bröstcancer. Tack vare framsteg inom forskningen så överlever 80% av de drabbade sjukdomen. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. Bröstcancerförbundet är en intresseorganisationen som också driver bröstcancerbehandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer och visionen är att ingen ska drabbas!

Kedja ingår ej

Sterlingsilver 925

Sten ca Ø 15mm

Vikt ca 13g

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt, fria byten och fria returer!