I lager.
Antal: 14

Hänge MAMA Small (A-kupan)

900 kr
PayPal Logo   Leverans 1-3 dagar.

Mammasmycke MAMA Hängbröst A-Kupan 

En hyllning till alla kvinnor

Den första MAMA-smycket gjorde jag för över 25 år sedan då jag fick fyra barn på fem år, det var ringen MAMA. Det var mycket fokus på bröst och amning och jag ville hedra brösten som en symbol för livet samt göra en kraftfull kvinnlig symbol. 

Med tiden tillkom det stora hängbröstet  MAMA  till serien, (av förklariga skäl:) Den stora modellen kallas för C-kupan. Eftersom inte en storlek passar alla så finns även ett lite mindre bröst, den så kallade MAMA B-kupan men även det här minsta bröstet, MAMA A-kupan. Välj din storlek! Silverkedjan ROUND LINK  är perfekt att hänga brösten på.

Se hela MAMA-serien här.

I början av 2017 så blev vi kontaktade av Malin som hade gått igenom en bröstcancerbehandling. Hon hade då tagit bort ett bröst och väntade då på ännu en operation för att ta bort även sitt friska bröst. Malin ville köpa en MAMA-ring som en symbol för detta.
Läs gärna Malins berättelse

Jag insåg då att bröstringen jag hade gjort för över 25 år sedan som en symbol för liv också tar liv.

Det blev då startskottet för ett samarbete med Bröstcancerförbundet och idag är vi stolta partners. När du köper något av våra utvalda MAMA-smycken eller något smycke ur CLAW-kollektionen i rosenkvarts så är du också med och stödjer, under hela året. 

När du köper MAMA Small-hänget så donerar vi 50 Kr per sålt smycke till Bröstcancerförbundet. Tillsammans gör vi skillnad.

Varje år drabbas ca 8000 kvinnor och 60 män i Sverige av bröstcancer. Tack vare framsteg inom forskningen så överlever 80% av de drabbade sjukdomen. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. Bröstcancerförbundet är en intresseorganisationen som också driver bröstcancer-behandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer och visionen är att ingen ska drabbas!

MoM of Sweden, stolt samarbetspartner till Bröstcancerförbundet

Hänget säljs utan kedja

Sterlingsilver 925

Ø 16mm

Vikt ca 3,5 g 

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!