MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Hänge MAMA Medium (B-kupan)

  • 1 800 kr

En hyllning till alla kvinnor! Flera storlekar så välj din storlek! Som stolt partner till Bröstcancerförbundet så donerar vi för varje sålt smycke.

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Mammasmycke MAMA Hängbröst B-Kupan 

En hyllning till alla kvinnor

Den första MAMA-smycket gjorde jag för över 30 år sedan då jag fick fyra barn på fem år, det var ringen MAMA. Det var mycket fokus på bröst och amning och jag ville hedra brösten som en symbol för livet samt göra en kraftfull kvinnilig symbol. 

Med tiden tillkom  MAMA hängbröstetet till serien, av förklariga skäl:) Den modellen kan man kalla C-kupan, vilket är den större modellen. Eftersom inte en storlek passar alla så finns även det här mindre bröstet, den så kallade B-kupan och nu senast även den minsta storleken A-kupan. ROUND LINK silverkedja är perfekt att hänga bröstet på.

Se hela MAMA-serien här.

I början av 2017 så blev vi kontaktade av Malin som hade gått igenom en bröstcancerbehandling. Hon hade då tagit bort ett bröst och väntade då på ännu en operation för att ta bort även sitt friska bröst. Malin ville köpa en MAMA-ring som en symbol för detta.
Läs gärna Malins berättelse

Jag insåg då att bröstringen jag hade gjort för över 30 år sedan som en symbol för liv också tar liv.

Det blev då startskottet för ett samarbete med Bröstcancerförbundet och idag är vi en stolt företagsvän. När du köper något av våra utvalda MAMA-smycken eller CLAW i rosenkvarts så är du också med och stödjer, under hela året. 

När du köper MAMA Medium-hänget så donerar vi 100 Kr till Bröstcancerförbundet. Tillsammans gör vi skillnad.

Varje år drabbas ca 8000 kvinnor och 60 män i Sverige av bröstcancer. Tack vare framsteg inom forskningen så överlever 80% av de drabbade sjukdomen. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. Bröstcancerförbundet är en intresseorganisationen som också driver bröstcancer-behandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer och visionen är att ingen ska drabbas!


Hänget säljs utan kedja

Sterlingsilver 925

Medium Ø 23mm

Vikt ca 9 g 

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!