MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Hänge MAMA Large (C-kupan)

  • 2 900 kr

Ett mammasmycke och en hyllning till alla kvinnor! Flera storlekar finns, välj din! Vi donerar till Bröstcancerförbundet för varje sålt smycke.

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Mammasmycke, MAMA Hängbröst C-Kupan 

En hyllning till alla kvinnor

Ett vackert hängsmycke i silver med mjuka former. 

Den första MAMA-smycket gjorde jag för över 30 år sedan då jag fick fyra barn på fem år, det var ringen MAMA. Det var mycket fokus på bröst och amning och jag ville hedra brösten som en symbol för livet samt göra en kraftfull kvinnlig symbol. 

Med tiden tillkom också det här MAMA hängbröstet till serien, av förklariga skäl:) Den här modellen kan man kalla C-kupan, den större modellen. Eftersom inte en storlek passar alla så finns även ett mindre hängbröst av MAMA  , den så kallade B-kupan och nu senast även den minsta A-kupan. ROUND LINK silverkedja är perfekt att hänga brösten på.

Se hela MAMA-serien här.

I början av 2017 så blev vi kontaktade av Malin som hade gått igenom en bröstcancerbehandling. Hon hade då tagit bort ett bröst och väntade då på ännu en operation för att ta bort även sitt friska bröst. Malin ville köpa en MAMA-ring som en symbol för detta.
Läs gärna Malins berättelse

Jag insåg då att bröstringen jag hade gjort för över 30 år sedan som en symbol för liv också tar liv.

Det blev då startskottet för ett samarbete med Bröstcancerförbundet och idag är vi en stolt företagsvän. När du köper något av våra utvalda MAMA-smycken eller CLAW i rosenkvarts så är du också med och stödjer, under hela året.

När du köper ett MAMA hänge med guld bröstvårta donerar vi 300 Kr, väljer du istället bröstvårtan i silver så donerar vi 200 kr till Bröstcancerförbundet. Tillsammans gör vi skillnad.

Varje år drabbas ca 8000 kvinnor och 60 män i Sverige av bröstcancer. Tack vare framsteg inom forskningen så överlever 80% av de drabbade sjukdomen. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. Bröstcancerförbundet är en intresseorganisationen som också driver bröstcancer-behandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer och visionen är att ingen ska drabbas!

Hänget säljs utan kedja

Sterlingsilver; bröstvårta i 18k guld eller sterlingsilver

Large Ø 37mm

Vikt ca 24g

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!