MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Örhängen MAMA

  • 1 500 kr

En hyllning till kvinnan! silverörhängen med mjuka former, ett riktigt mamma-smycke. Bröst både ger och tar liv - stolt partner till Bröstcancerförbundet!

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Ett mammasmycke och en hyllning till alla kvinnor

MAMA har en enkel mjuk form, bröst så klart och en ny medlem till MAMA-familjen. 

Örhängena är också formgivna för att täcka uttänjda hål, men funkar så klart för alla! Örhängena kommer med smarta snurrebus som håller örhänget på plats så att det inte tippar fram, samt avlastar vikten för att undvika uttänjda hål. Läs mer här.

Den första MAMA-smycket gjorde jag för över 30 år sedan då jag fick fyra barn på fem år, det var ringen MAMA. Det var mycket fokus på bröst och amning och jag ville hedra brösten som en symbol för livet samt göra en kraftfull kvinnlig symbol. 

Med tiden tillkom  MAMA hängbröstet till serien, av förklarliga skäl:) Den modellen kan man kalla C-kupan, vilket är den större modellen. Eftersom inte en storlek passar alla så finns även två mindre storlekar, den så kallade B-kupan och den minsta storleken A-kupan

Nu finns det äntligen matchande örhängen!

Se hela MAMA-serien här.

I början av 2017 så blev vi kontaktade av Malin som hade gått igenom en bröstcancerbehandling. Hon hade då tagit bort ett bröst och väntade då på ännu en operation för att ta bort även sitt friska bröst. Malin ville köpa en MAMA-ring som en symbol för detta.
Läs gärna Malins berättelse

Jag insåg då att bröstringen jag hade gjort för över 30 år sedan som en symbol för liv också tar liv.

Det blev då startskottet för ett samarbete med Bröstcancerförbundet och idag är vi en stolt företagsvän. När du köper något av våra utvalda MAMA-smycken eller CLAW i rosenkvarts så är du också med och stödjer, under hela året. 

När du köper MAMA örhängen så donerar vi 100 Kr till Bröstcancerförbundet. Tillsammans gör vi skillnad.

Varje år drabbas ca 8000 kvinnor och 60 män i Sverige av bröstcancer. Tack vare framsteg inom forskningen så överlever 80% av de drabbade sjukdomen. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. Bröstcancerförbundet är en intresseorganisationen som också driver bröstcancer-behandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer och visionen är att ingen ska drabbas!


Stiftet sitter inte centrerat på örhänget, fördelen är då att du välja hur örhänget ska sitta på din örsnibb. Funkar för alla men även för dig som har uttänjda hål eller där hålen har hamnat lite snett. Sätt i örhänget och vrid det till önskad position och fäst med vår fantastiska snurrebus som självklart ingår i köpet. Du kan öven köpa våra snurrebus PLUPPAR separat, läs mer HÄR.


Sterlingsilver 925

Ø 15mm

Vikt ca 3,5 g/ st.

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!