MoM of Sweden - Unika silversmycken med mycket attityd!
Snabb leverans / Fri frakt köp - byte - retur / Säkra betalningar

Manschettknappar MAMA

  • 1 800 kr

Manschettknappar för alla! Helt oemotståndliga och en hyllning till alla kvinnor med sina mjuka former. Passar så klart både män och kvinnor.

I lager
Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Dela

Manschettknappar för alla!

En hyllning till alla kvinnor

Ett par helt oemotståndliga manschettknappar med mjuka former. Våra MAMA manschettknappar passar såväl på män som på kvinnor. 

MAMA har en enkel mjuk form, bröst så klart och en ny medlem till MAMA-familjen. 

Den första MAMA-smycket gjorde jag för över 30 år sedan då jag fick fyra barn på fem år, det var ringen MAMA. Det var mycket fokus på bröst och amning och jag ville hedra brösten som en symbol för livet samt göra en kraftfull kvinnlig symbol. 

Med tiden tillkom  MAMA hängbröstet till serien, av förklarliga skäl:) Den modellen kan man kalla C-kupan, vilket är den större modellen. Eftersom inte en storlek passar alla så finns även två mindre storlekar, den så kallade B-kupan och den minsta storleken A-kupan

Nu finns det äntligen matchande manschettknappar!

Se hela MAMA-serien här.

I början av 2017 så blev vi kontaktade av Malin som hade gått igenom en bröstcancer-behandling. Hon hade då tagit bort ett bröst och väntade då på ännu en operation för att ta bort även sitt friska bröst. Malin ville köpa en MAMA-ring som en symbol för detta.
Läs gärna Malins berättelse

Jag insåg då att bröstringen jag hade gjort för över 30 år sedan som en symbol för liv också tar liv.

Det blev då startskottet för ett samarbete med Bröstcancerförbundet och idag är vi en stolt företagsvän. När du köper något av våra utvalda MAMA-smycken eller CLAW i rosenkvarts så är du också med och stödjer, under hela året. 

När du köper MAMA manschettknappar så donerar vi 200 Kr till Bröstcancerförbundet. Tillsammans gör vi skillnad.

Varje år drabbas ca 8000 kvinnor och 60 män i Sverige av bröstcancer. Tack vare framsteg inom forskningen så överlever 80% av de drabbade sjukdomen. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda personen utan också personens närstående, partner, barn och vänner. Bröstcancerförbundet är en intresseorganisationen som också driver bröstcancerbehandlades frågor i samhället. Dom har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer och visionen är att ingen ska drabbas!

Sterlingsilver 925

Ø 18mm

Vikt ca 7 g/ st.

Kärlek och Omsorg - Skötselråd

Säker betalning, fri frakt och fria returer!